Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok játszani a párotokkal? Ha igen, mit?
Szüleim amőbáztak egy időben, füzeteket játszottak végig egymás ellen. :)
Régebben voltak nagy családi kártyacsaták is, mostanra-főleg miattunk, testvéreim miatt, már nincsenek.
Sakkozni apám egyedül szeret, online, mindig erősebb ellenféllel.
Mi a párommal sose játszottunk még együtt, de el kéne kezdeni. :)
Társasozni szoktunk. Ha ketten vagyunk rizikót, ha társasággal akkor activity és ilyesmik :)
Ezen kívül kártyázni is szoktunk pl. solo
Szoktunk gépen is játszani, vannak lego-s játékok, amiket lehet ketten is játszani egyszerre.
Térbeli akasztófa! Tök izgis, első halálig megy a játék. Mostanság csak ritkán játszuk, mert fogy a szomszédság.
Aztám:
Egy kis "ki-be ki-be" játékot...
Zsebhoki VB, de ott ő csak néző
Célbarejszolás, csaj a céltábla
Hányszor élvezel ma? Itt én vagyok a játékos, de övé a jutalom.
Spritzer-game, távolbaspriccelősenelélvező-maraton
Aztán még:
Telefonbetyárkodás
Trollkodás
Fejfoci (fogyó szomszédok miatt ritkábban)
Foci-fogyasztó
Plésztésön
Sakk
Rablórömi
Mászter Krok
Szoktunk persze:)
Kártyajátékokból
Uno nagy kedvenc
próbál tanítani pókerezni is
társasjátékok
nagy kedvencünk a honfoglaló a gépen. Amíg volt 2 laptop, addig egymás ellen játszottunk, most hogy a férjemnek már csak tablete van, (azon nem működik az oldal) azóta ideül mellém és együtt választjuk ki a válaszokat:)
monopoly
labirintus
torpedó
ha megyünk anyósomhoz és sógornőmhöz, akkor velük scrable mindenképpen. (nekünk sajnos nincsen)
vagy ki nevet a végén
és mostanság készülünk venni egy 50 féle játékot tartalmazó társasjátékot, ha még lesz decemberben. Arra is kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!