Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a swingerezésről? Többi lent.
Ha mindkét fél vevő rá akkor csinálják. Én nem tudom, hogy belemennék-e ilyenben egy kapcsolatban pont azért mert egyenlőtlen lenne az egész amennyiben teljesen szabad út van a másiknak. Azt meg úgy nehezen viselném, ha a barátnőm havi szinten 20-30 férfival csinálná amíg nekem jó, ha összejönne egy.
Akkor már inkább az, hogy keresnénk egy párt akivel néha-néha párcserés szexre összejárunk.
Habáe egyenlőre barátnőm sincs és perpill nem is kell, de ha lesz a jövőben akkor nem állnék annyira vaskalaposan az egészhez.
Picit összevontam a nyílt kapcsolattal is.
A hetes kérdéséhez csatlakozva...korotok?
Ha ez a dolog nem poén szinten jutott eszetkbe akkor már nem erős a szerelem köztetek.
A pasid hozta fel?
Lehet még más nőket is kipróbálna, tekintettel arra, hogy elég fiatalok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!