Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok a swingerezésről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a swingerezésről? Többi lent.

Figyelt kérdés
Házasok vagyunk és felmerült a téma nálunk. Olyanra lennék kíváncsi, hogy akár házasságban, akár párkapcsolatban élve próbáltátok-e. Milyen hatása volt a kapcsolatra? Illetve bennem az is felmerült, hogy vajon mennyire van köze a dolognak a szerelemhez, olyan értelemben, hogy ha elvileg szeretjük egymást, hogy jut eszünkbe ilyen...

2017. okt. 10. 22:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%

Ha mindkét fél vevő rá akkor csinálják. Én nem tudom, hogy belemennék-e ilyenben egy kapcsolatban pont azért mert egyenlőtlen lenne az egész amennyiben teljesen szabad út van a másiknak. Azt meg úgy nehezen viselném, ha a barátnőm havi szinten 20-30 férfival csinálná amíg nekem jó, ha összejönne egy.

Akkor már inkább az, hogy keresnénk egy párt akivel néha-néha párcserés szexre összejárunk.

Habáe egyenlőre barátnőm sincs és perpill nem is kell, de ha lesz a jövőben akkor nem állnék annyira vaskalaposan az egészhez.

2017. okt. 10. 22:46
 2/21 Heart of Darkness ***** válasza:
83%
Nem tudok ilyesmit elképzelni egy olyan kapcsolatban ahol a két fél szerelmes egymásba.
2017. okt. 10. 22:46
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Meg fogtok lepődni, hogy mennyire nem jó külsejű emberek járnak swingerezni.
2017. okt. 10. 22:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
#1 swingerezni általában párok járnak klubokba együtt, alapesetben nincs az az egyenlőtlenség, amire te gondolsz.
 5/21 A kérdező kommentje:
Annyit nem írtam meg, hogy nálunk a párcsere nem játszik olyan szinten, hogy pl behatolás történik. Csúnyán kifejezve, amolyan plusz élvezeti "eszköz" lenne számunkra a plusz 1 vagy2 fő
 6/21 anonim ***** válasza:
25%

Picit összevontam a nyílt kapcsolattal is.

2017. okt. 10. 22:50
 7/21 anonim ***** válasza:
48%
Csak kíváncsiságból: Hány évesek vagytok?
2017. okt. 10. 23:04
 8/21 anonim ***** válasza:
58%

A hetes kérdéséhez csatlakozva...korotok?

Ha ez a dolog nem poén szinten jutott eszetkbe akkor már nem erős a szerelem köztetek.

2017. okt. 10. 23:24
 9/21 A kérdező kommentje:
30 alattiak vagyunk. Magamtól nem jutott eszembe soha, Ő hozta fel, hogy vannak ilyesfajta rejtett vágyai. Éppen előtte és azóta is borzasztóan jó volt a kapcsolatunk, Ő is azt mondja, hogy sokkal mélyebbnek érzi a szerelmét irántam, mint eddig bármikor. Számomra fantáziálni jó róla, de nem valószínű, hogy ott helyszínen meg tudnám tenni.
2017. okt. 10. 23:30
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

A pasid hozta fel?

Lehet még más nőket is kipróbálna, tekintettel arra, hogy elég fiatalok vagytok.

2017. okt. 11. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!