Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a swingerezésről? Többi lent.
Áh, megjöttek a lepontozó, csupaszív, szerelemlovagok. :D
Csak tudnám, hogy mi probléma van azzal, hogy valaki nem olyan cukormázas, habosbabos, tündibündi módon képzel el minden párkapcsolatot ahol az egymás iránt érzett, neutroncsillagot is megrepesztő erővel kitörő féktelen és végtelen, univerzum távoli messzességébe is vakítóan tündöklő, egész nap egymást öllelő és vállán szipogó, sírban is egymás kezét kulcsoló, halálom túli szerelmetes szerelem fűtöttségével képzel el minden kapcsolatot.
A legtöbb ember ebből ki szokott nőni 8-10 éves korában kivéve persze itt, gyakorin, az angyalok és szentek internetes felületén.
Monogám vagyok, engem bántana, ha a férjem felvetné. Nálunk biztosan rombolna, mert nem vagyok rá vevő. Ha ti igen, akkor ugorjatok bele, aztán legrosszabb esetben tönkremegy a házasságotok, de lehet bejön.
Arra viszont figyeljetek, hogy a swingerezés sokszor anonim módon megy, és nincs is nagyobb kihívás, mint az egy darab swingerező szifiliszes vagy kankós összes kontaktját előkeríteni...
#11. Azthiszem a "neutroncsillag" nagy falat lesz még a mániákus fikcionista naiv mániákus álmodozók számára is....
Azért jó látni,hogy nyolcéves korod előtt(talán) egy érzelemgazdag ember voltál...-már,hogy ilyen szépen összetudtad szedni a cinizmusod segítségével az emberi érzelmek netovábbjait'...
Nem vagyok oda a csepegős romantikáért, de idős koromban azért szeretném ha olyan fogná a kezem - Jah'-ráncos remegő kezem...aki szeret.
Ha ez ciki vagy ósdi hát vállalom,nem kell,hogy mindenki kövesse a mai trendet,hogy népszerű legyen .
Kedves kérdező swingerezni meg olyanok járnak akik már a kifeszegetett határokon túl is újra másra vágynak....-mindenki a saját lelkiismeretével számol vagy játszik.
El lehet hitetni,hogy a csillogó "szappanbuborék" majd segít és csodát tesz,felráz,felújít,közös élményt nyújt és újra szivárványt hoz.
Meglehet. Nagyon sokan eltudják hitetni saját magukkal is,hogy a döntésük jó,helyes és büszkén mellveregetve hirdetik,hogy ez kell és fenomenális....
Ez a párod és a te döntésed,nektek kell ezt mérlegelni és tudni a hatások jelentőségét.
A swingeresek kiégett emberek,csupán a vágyaikat elégítik ki.
Nyers szex semmi más.
17: Aki sosem akar NÉHA nyers szexet (akár a hosszútávú párjával), annak szerintem valami baja van a férfiasságával/nőiességével. Ha pedig mindenki akar, akkor kicsit vicces kiégett embernek nevezni a néha swinger klubba járókat.
Akik persze lehetnek kiégettek, sosem voltam ilyen helyen, csak nem azért amit írsz!
Jaguar te olyan egy érzelminyomorék hülye vagy, hogy arra szavak nincsenek. Nem csoda hogy mindenki folyton lepontoz.
Tudod a habos babos tündérmese meg az össze vissza fűve-fával k.ni kapcsolatban között még jóóóó nagy átmenet van. Az, hogy te ezt nem látod, nagyjából tükrözi milyen egysíkú vagy. Egyszerű mint egy faék.
Amúgy az is vicces hogy játszod itt az agyad, mikor már ezer éve a szingliségeddel haknizod tele a GYK-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!