Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Otthagynád a munkád, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagynád a munkád, ha a férjed felajánlaná, eltart?

Figyelt kérdés

Jelenleg diákmunkán vagyok, jelentéktelen összeget keresek, viszont a munka miatt heti 1-2 nap kiesik, amikor tanulni tudnék.

Abból, amit keresek, csak a saját dolgaimat kell finanszíroznom. Havi rendszerességgel egyedül bérletet (60€) és telefonszámlát (10€) fizetek egyedül.

A férjem februártól máshol dolgozik majd (most gyakornok), dupla annyi fizetésért, és felajánlotta, fizet nekem kb annyit, mint amennyit a munkámmal keresek (430€-t keresek, külföldön ez nem valami nagy pénz sajnos), ha otthagyom a munkahelyem, és csak a sulira koncentrálok, mert látja, hogy néha ki se látszok a teendők mögül.

Szeretem a munkám egyébként, jólesik, hogy nem csak tanulok, de dolgozom is, viszont tényleg hiányoznak azok a napok.

Februárig kb van időm gondolkodni, de egyelőre fogalmam sincs, mivel csinálok nekünk jobbat...

(egyetem után persze mennék dolgozni, csak akkor már a szakmámban, és nem egy boltba-remélem)

2017. okt. 29. 09:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Kapcsolat jellegétől függően, de lehetőség szerint, igen.
2017. okt. 29. 12:45
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Soha

Partnertol fuggeni nem jo es a kapcsolTot is rontja

2017. okt. 29. 17:10
 13/21 anonim ***** válasza:

Ott is hagytam :)

Aztán két év után elmentem magasabb bérért dolgozni. Ennyi, a férjem, mikor neki volt szüksége segítségre, megtettem szemrebbenés nélkül.

De nem unod már, hogy kétnaponta kérdezgetsz?!

2017. okt. 29. 22:01
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi lusta not mint aki itt a gyik van

Csodalkozom rajta

Anyatok nem tamitotta meg nektek hogy jo kapcsolat alapja az egyenloseg?

Okos no onnalo nem fugg senkitol meg tudja keresni a sajat penzet es sajat jovojet epiti

A buta az egy ferfibe kapaszkodik

2017. okt. 30. 07:32
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
Én örülnék, ha a férjem annyit keresne, hogy nekem ne kelljen dolgozni. Nagy vágyam, hogy főállásban foglalkozhassak azzal, hogy rászoruló állatokon segíthessek, menthessen őket stb. Jelenleg nincs semmi ilyesmire időm, csak azokkal tudok foglalkozni, akik már nálam vannak. De szeretnék többeknek segíteni, így ha nem kellene dolgoznom, ezt csinálnám.
2017. okt. 30. 12:29
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

Nem. Még ha nagyon keveset is keresnék, akkor sem, mert jó, ha nincs az ember teljesen kiszolgáltatva a párjának. A párunk fizetése is bármikor kieshet, ha hirtelen elveszíti a munkáját, akkor ott állunk egyetlen forint nélkül.

Én nem keresek sokat, 130 ezer ft-ot, viszont évekig kemény 80 ezret kerestem, tavaly, és idén emeltek rajta. De eszembe nem jutott otthagyni, csak azért, mert a férjem 170 körül keres, és abból megélünk bőven. Jól jött az a kevés pénz is. Nélküle nem lenne pl 5 évnyi megtakarításunk:)

2017. okt. 30. 18:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem akarok senkitől függeni és egyáltalán nem tudnék csak otthon lenni. Megalázó lenne nekem. Én több sulit is munka mellett végeztem úgy, hogy egyedül kellett letartani magam, albérletben Nehéz időszak volt, de hosszútávon kifizetődik. Most 41 éves koromra már nagyon jól keresek. Most pl. megtehettem, hogy két állás közt itthon legyek 2 hónapot. A párom azért keres többet mert a határ másik oldalán dolgozik, de itthon felét sem keresné férfi létére. Szerintem ne hagyd, mert az önbecsülésednek jobb ha dolgozol is.
2017. okt. 31. 09:19
 18/21 anonim ***** válasza:
26%
Én nem. 10 órát ki lehet bírni, még ha néha nehéz is a sok teendő. Nekem többet ér a tudat, hogy nem vagyok kitartott. Ettől függetlenül megértem, akiket nem zavarna, és elfogadnák a férj felajánlását. De én nem ilyen vagyok. Nekem kell a függetlenség, akármennyire is minimális keresetről van szó.
2017. okt. 31. 20:47
 19/21 anonim ***** válasza:
26%
Nem,és sosem volt olyan,hogy ne legyen saját keresetem,még ha kevés is....
2017. okt. 31. 23:33
 20/21 anonim ***** válasza:
40%
Az én helyzetem más, mert már nem tanulok, de amellett is már a mostani munkahelyemen dolgoztam az utolsó évemben. Ha a férjem 10-szer ennyit keresne, mint én, akkor sem adnám fel a munkámat soha, mert egyrészt nagyon szeretem, megőrülnék egyedül itthon, később meg sajnos sosem lehet tudni, mi lesz, ha egyedül maradnék, akkor nagyon megszívnám.
2017. nov. 1. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!