Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynád a munkád, ha a férjed felajánlaná, eltart?
Jelenleg diákmunkán vagyok, jelentéktelen összeget keresek, viszont a munka miatt heti 1-2 nap kiesik, amikor tanulni tudnék.
Abból, amit keresek, csak a saját dolgaimat kell finanszíroznom. Havi rendszerességgel egyedül bérletet (60€) és telefonszámlát (10€) fizetek egyedül.
A férjem februártól máshol dolgozik majd (most gyakornok), dupla annyi fizetésért, és felajánlotta, fizet nekem kb annyit, mint amennyit a munkámmal keresek (430€-t keresek, külföldön ez nem valami nagy pénz sajnos), ha otthagyom a munkahelyem, és csak a sulira koncentrálok, mert látja, hogy néha ki se látszok a teendők mögül.
Szeretem a munkám egyébként, jólesik, hogy nem csak tanulok, de dolgozom is, viszont tényleg hiányoznak azok a napok.
Februárig kb van időm gondolkodni, de egyelőre fogalmam sincs, mivel csinálok nekünk jobbat...
(egyetem után persze mennék dolgozni, csak akkor már a szakmámban, és nem egy boltba-remélem)
Soha
Partnertol fuggeni nem jo es a kapcsolTot is rontja
Ott is hagytam :)
Aztán két év után elmentem magasabb bérért dolgozni. Ennyi, a férjem, mikor neki volt szüksége segítségre, megtettem szemrebbenés nélkül.
De nem unod már, hogy kétnaponta kérdezgetsz?!
Ennyi lusta not mint aki itt a gyik van
Csodalkozom rajta
Anyatok nem tamitotta meg nektek hogy jo kapcsolat alapja az egyenloseg?
Okos no onnalo nem fugg senkitol meg tudja keresni a sajat penzet es sajat jovojet epiti
A buta az egy ferfibe kapaszkodik
Nem. Még ha nagyon keveset is keresnék, akkor sem, mert jó, ha nincs az ember teljesen kiszolgáltatva a párjának. A párunk fizetése is bármikor kieshet, ha hirtelen elveszíti a munkáját, akkor ott állunk egyetlen forint nélkül.
Én nem keresek sokat, 130 ezer ft-ot, viszont évekig kemény 80 ezret kerestem, tavaly, és idén emeltek rajta. De eszembe nem jutott otthagyni, csak azért, mert a férjem 170 körül keres, és abból megélünk bőven. Jól jött az a kevés pénz is. Nélküle nem lenne pl 5 évnyi megtakarításunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!