Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynád a munkád, ha a férjed felajánlaná, eltart?
Jelenleg diákmunkán vagyok, jelentéktelen összeget keresek, viszont a munka miatt heti 1-2 nap kiesik, amikor tanulni tudnék.
Abból, amit keresek, csak a saját dolgaimat kell finanszíroznom. Havi rendszerességgel egyedül bérletet (60€) és telefonszámlát (10€) fizetek egyedül.
A férjem februártól máshol dolgozik majd (most gyakornok), dupla annyi fizetésért, és felajánlotta, fizet nekem kb annyit, mint amennyit a munkámmal keresek (430€-t keresek, külföldön ez nem valami nagy pénz sajnos), ha otthagyom a munkahelyem, és csak a sulira koncentrálok, mert látja, hogy néha ki se látszok a teendők mögül.
Szeretem a munkám egyébként, jólesik, hogy nem csak tanulok, de dolgozom is, viszont tényleg hiányoznak azok a napok.
Februárig kb van időm gondolkodni, de egyelőre fogalmam sincs, mivel csinálok nekünk jobbat...
(egyetem után persze mennék dolgozni, csak akkor már a szakmámban, és nem egy boltba-remélem)
Nem. Most az érdekel, más mit mondana.
Eddig nem akartam igent mondani egyébként.
Amíg nincs jó jövedelmem, belemennék, de leszögezném, hogy nem szívesen, mert nem akarom kihasználni őt.
Ha a jövőben szakítotok vagy elváltok, ezzel biztosan jönni fog..h bezzeg és lehet anyagiaskodni fog. Ekkor felajánlhatod majd, hogy visszafizeted amit most adna neked.
Egy teljes szabadnapomat elvesz, ha szombaton reggel 6kor kelek, 10kor kezdek, 20.40kor végzek, és 23ra érek haza.
Nem a munkát nem bírom, azt nagyon is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!