Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Otthagynád a munkád, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagynád a munkád, ha a férjed felajánlaná, eltart?

Figyelt kérdés

Jelenleg diákmunkán vagyok, jelentéktelen összeget keresek, viszont a munka miatt heti 1-2 nap kiesik, amikor tanulni tudnék.

Abból, amit keresek, csak a saját dolgaimat kell finanszíroznom. Havi rendszerességgel egyedül bérletet (60€) és telefonszámlát (10€) fizetek egyedül.

A férjem februártól máshol dolgozik majd (most gyakornok), dupla annyi fizetésért, és felajánlotta, fizet nekem kb annyit, mint amennyit a munkámmal keresek (430€-t keresek, külföldön ez nem valami nagy pénz sajnos), ha otthagyom a munkahelyem, és csak a sulira koncentrálok, mert látja, hogy néha ki se látszok a teendők mögül.

Szeretem a munkám egyébként, jólesik, hogy nem csak tanulok, de dolgozom is, viszont tényleg hiányoznak azok a napok.

Februárig kb van időm gondolkodni, de egyelőre fogalmam sincs, mivel csinálok nekünk jobbat...

(egyetem után persze mennék dolgozni, csak akkor már a szakmámban, és nem egy boltba-remélem)

2017. okt. 29. 09:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%
Úgy is igent fogsz mondani.:) Most itt vársz megerősítést?
2017. okt. 29. 09:57
 2/21 A kérdező kommentje:

Nem. Most az érdekel, más mit mondana.

Eddig nem akartam igent mondani egyébként.

2017. okt. 29. 10:04
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Ha tényleg meg tudtok élni az ö keresetéböl, akkor addig belemennék, amíg megszerzem a képesítést, utána viszont keresnék megfelelöen fizetett saját munkát!
2017. okt. 29. 10:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel, hogy más mit csinálna? Te életed. Amúgy én belemennék, ha már egyszer felajánlotta.
2017. okt. 29. 10:16
 5/21 anonim ***** válasza:
64%
Én nem.
2017. okt. 29. 10:23
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
én nem, max. kevesebb munkát vállalnék.
2017. okt. 29. 10:28
 7/21 A kérdező kommentje:
Heti 10 órát dolgozom most átlagban (11-11,5 néha, mikor hogy vagyok beosztva), ennél kevesebbre már nem nagyon keresnek embert
2017. okt. 29. 10:33
 8/21 anonim ***** válasza:
78%

Amíg nincs jó jövedelmem, belemennék, de leszögezném, hogy nem szívesen, mert nem akarom kihasználni őt.

Ha a jövőben szakítotok vagy elváltok, ezzel biztosan jönni fog..h bezzeg és lehet anyagiaskodni fog. Ekkor felajánlhatod majd, hogy visszafizeted amit most adna neked.

2017. okt. 29. 10:35
 9/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem bírsz ki heti 10 órát ? Hagyjuk már.
2017. okt. 29. 10:42
 10/21 A kérdező kommentje:

Egy teljes szabadnapomat elvesz, ha szombaton reggel 6kor kelek, 10kor kezdek, 20.40kor végzek, és 23ra érek haza.

Nem a munkát nem bírom, azt nagyon is szeretem.

2017. okt. 29. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!