Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél ebbe, ha a párod felajánlaná? (pénz)
Mivel ő kb a kétszeresét keresné a te fizudnak, felajánlaná, hogy egészében nyugodtan költsd magadra, amit keresel. A rezsit, lakbért, kaját fizeti ő egészében, és utána még mindig kb annyi marad neki, mint neked a fizetésed egésze, ezért nem kérne tőled semennyit sem, legyen a tiéd. (max nyaralás meg közös programok menne felesbe)
El lehet ezt így egyáltalán fogadni?
Ha házasok vagytok, akkor igen.
Ha nem, akkor szerintem nem,
Szerintem egy spórolósabb végpontra jutnék párommal, de ha ilyen lenne víziónk, ez elég haónikusnak tűnik jelenlegi tudásommal.
Ez igazából nem felajánlás, csak közölte, hogy rájött valamire, amivel jobb, és tudatni akarta. Kapcaolatbeli kommunikációban elég hiányosak vagytok, de nem rossz.
Mindent el lehet fogadni. Eredeti témától független kérdés.
1#, akkor félre rakod s mikor kell mutathatod. Erről infirmálhatnád párod, mint csak egy beszélgetés.
"Szerelmem. Kb ugyanolyan jó-rossz munkánk s kétszer annyit keresek. Minden "kötelező" fizetés pedig kb egyik harmada ketrőnk fizujának, szóval mostantól csinálj amit szeretnél te pénzeddel.
Rendben, de szerintem akkor erősen megtakaritani fogok. Te?"
Nem nehéz.... csak érteni kell, az egy KAPCSOLAT, KETTŐ ember közt. Nem vagyunk egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!