Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondolnátok egy srácról aki felajánlaná, hogy fizet azért ha megölelitek őt?
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 21:50
2/11 anonim válasza:
Nem gondolkodnek, megolelnem aztan lelepnek a penzzel. Gondolkodjon o rajta, miert ilyen szomoru az elete.
3/11 anonim válasza:
Mennyit fizet? Megölelném, aztán kész. Az ő dolga, ha fizetne érte.
4/11 anonim válasza:
Én annak a làmynak 2000ft fizetek aki megtalàl kozteruleten helyt és leirast adok magamról de elvegyülök
5/11 anonim válasza:
Vót már.
Egyébként ez mekkora baromság. Ha valaki fizetne azért, hogy megöleljék, az már biztos rettentőmód magányos és szeretethiányos, viszont azzal nem fogsz szeretethez jutni, hogy valaki pénzért megölel. Keress olyat, aki szeret, és érzelmesen ölel meg. Az fog hatni rád.
6/11 anonim válasza:
Felveszel egy "free hug" pólót és mondod, hogy össze szeretnéd gyűjteni az 1000 ölelést a hét végére mert (és kitalálsz valamit).
Csomó pénzt spórolsz és sokkal több ölelést kapsz.
7/11 anonim válasza:
Először azt olvastam, hogy "megölitek", és nagyon meglepődtem a válaszokon.
9/11 anonim válasza:
#7 "Nem gondolkodnék, megÖLném, aztán lelépnék a pénzzel."
"Mennyit fizet? MegÖLném, aztán kész."
Kicsit álmos az ember, és máris azt hiszi a válaszokat olvasva, hogy egy krimibe csöppent :DDD
10/11 anonim válasza:
"Ölelésért?"
Elkezdeném ölelni.
"Minden rendben van. Sokan szeretnek téged. Én is imádlak."
...
..
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!