Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem erőszakosan veszekszik, és már sportot űz a lehülyézésemből?
Erőszakosan akarja rámerőltetni az akaratát. Ha ugyanolyan hangnemben kapja vissza amit adott, akkor én vagyok a hisztis hülye pitsa.
Én persze türelmesen, megértően hallgassam végig, ha ő panaszkodik, de ha én fél mondatban merek panaszkodni, akkor azt mondja, hogy ő eltudja foglalni mással is ám magát, nem muszáj ám neki engem hallgatnia....
Természetesen a haverjai előtt méginkább szeret hülyézni, sőt! Úgy beszél velem mint eb a szarával....
Át kell gondolni már lassan minden szót, mielőtt kiejtem a számon, mert már jön is a savazás....
Nem vagyok hülye pitsa amúgy...
Meddig érdemes ezt tűrni?
Az előző nőivel is mind ilyen rondán beszélt, ahogy anyósomtól hallottam...
Én 30, Ő 42 éves.
"Úgy beszél velem mint eb a szarával.... "
Az elso elofordulasig turnem.
Minek mentel hozza egyaltalan?
Azért mentem hozzá, mert nagyon szeretem. De sokszor tényleg olyan minősíthetetlen...
De ő tényleg nem látja be utólag sem, hogy mit csinált. Még ezért is mindig engem kötelez bocsánatkérésre.
A használt bugyijaimat meg nem adom el amúgy....
Szerintem sem fog megváltozni... Sajnos eléggé úgy néz ki, hogy ha meg szeretnéd őrizni az önbecsülésedet és a nyugalmadat, akkor meg kell fontolni, hogy szétválnak az útjaitok.
Nincs igaza egyébként. Úgy "bírom", mikor a másiknak lehet üvöltöznie, de ha te veszted el az önuralmad, akkor hisztis vagy. Bagoly mondja...
A használt bugyi egyébként hogy jön ide?
Valaki megkeresett privátban, hogy megvenné a használt bugyijaimat...
Most már kenyérre lehet kenni a férjemet. Most már mókuska meg minden drágaság vagyok. Nagyon indulatos tud lenni ha olyanja van, sajnos... Tipikus Kos jegyű.
#8 vagyok megint. Köszi, így már értem a bugyit :) Te jó ég, milyen leveleket írnak egyesek?! :P
Ez továbbra is bántalmazó kapcsolatnak tűnik sajnos. A bántalmazó fél nem napi 24 órában agresszív, van ennek mindig ilyen szakasza is, amikor előadja a megbánást. Illetve rossz szó, hogy előadja, mert a pszichológusok szerint ilyen valóban ő maga is elhiszi, hogy nem lesz többet olyan. (épp ezért nehéz otthagyni, mert vannak kedves pillanatai) De aztán meg megint elborul az agya.
Egy netes cikkben ( [link] ezt írják:
"Az erőszakos kapcsolatok történéseit alapvetően három, jól elkülöníthető szakaszra tudjuk osztani, amelyek ciklikusan ismétlődnek.
feszültség felgyülemlésének szakasza
erőszakkitörés
“mézeshetek” szakasz"
Most van nálatok a "mézeshetek" szakasz.
Olvasgass ilyeneket, hogy erőt nyerj. Átérzem, az első kapcsolatom nekem is fokozatosan megromlott, a párom kisebbrendűségi komplexusa miatt, és az első év után már folyton az volt, hogy én vagyok a hülye. Nagyon nehéz volt kilépnem onnan, ahhoz a világ másik felére kellett elutaznom egyedül, hogy végre józanul lássak rá a dologra.
Sok erőt és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!