Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan nőről (mint emberről), aki rámászik olyan férfira, akiről tudja, hogy nős és erőszakosan próbálja behálózni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 18. 14:52
1/18 anonim válasza:
kancás, és szereti a kihívást meg a bonyodalmat, ha róla szól minden
2/18 anonim válasza:
Meg van róla a véleményem!Nem is értem, annyi facér pasi van, miért nem keres mást???
38/n
3/18 anonim válasza:
Leszrom igazából. Azt a férfit lehet csak behálózni, egyáltalán flörtöl ni vele, aki hagyja.
4/18 anonim válasza:
Azt, hogy erkölcstelen és nincs semmi tartása.
5/18 anonim válasza:
Szerencsére, van jó pár ilyen nő, csak utána jön a kihívás, hogyan vakarja le magáról az ember az ilyen nőt. Mivel, nem elégszenek meg pár kellemes órával. Mindent, vagy semmit alapon játszanak. Köztes megoldás, nem jó nekik.
6/18 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tekintem az ilyen lotyót embernek, egyszerűen egy primitív ösztönlény, egy szinten van egy csótánnyal.
7/18 anonim válasza:
Ha pasi írja ki, hogy a kieszemelt nőnek pasija van: "csak az a nő foglalt, akin fekszenek".
Érdekes, hogy mindig a csaj lotyó. Ha ő a csábító, csaló vagy csalt, mindegy.
9/18 anonim válasza:
Azt, hogy egy olcsó riherongy.
Ha nem ért a szép szóból, fel kell jelenteni. Ugyanolyan zaklatás ez, mintha egy férfi tenné egy nővel.
10/18 anonim válasza:
Jókat szoktam röhögni, mert a legtöbb jó párkapcsolatban élő pasi elhajtja ordenáré bunkó módon :) A pasinak se imponál ám az ilyen ha kapcsolatban van. Akinek meg igen, meg akit lehet vinni azt vigyék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!