Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a férjem folyamatosan odaadja a lányának a kocsinkat, én meg itt maradok autó nélkül? Szóvá tegyem? Nem lesz sértődés?

Figyelt kérdés

A lánya nem velünk él. Nemrég lett meg a jogosítványa. Előtte kb 2-3 havonta volt itt, mióta az apja odaadja az egyik autót, naponta jön.

Három autónk van, de az egyik másfél hete szerelőnél van, és mivel elég komoly a gond, egy ideig még biztosan nem tudom használni.

Nem lenne baj, mert a férjem elviszi a másikat és lenne még egy, csak az ugye folyton a lányánál van... Én meg itt vagyok a 4 hónapos lányunkkal és csak nagy szervezések árán tudok eljutni A-ból B-be, vagy taxival. A férjem lánya azt mondja, hogy szóljak neki nyugodtan, de legutóbb is, mikor mondta, hogy elvisz bevásárolni, végig azt hallgattam, hogy kicsit siessek, mert neki menni kell ide, meg oda és nem akar elkésni. Mondtam, hogy akkor menjen, hagyja itt a kocsit. Jaaa, hát azt már nem, ő autóval akar menni... Ráadásul drága autó, a lány nem is tud rá annyira vigyázni (tapasztaltam).

Ma is reggel mentünk volna itthonról a picivel, mire látom, hogy sehol a kocsi. Hívom a férjemet, mondja, hogy elvitte a lánya reggel, majd 2-3 körül végez a suliban és visszahozza. Felbosszant, mert 1, nem is szól róla, 2, a lánya elmegy a gimnáziumig, leparkol vele és egész nap áll az utcán a kocsi. Mi meg emiatt sehová nem tudunk menni...

Nem vagyok öreg, vagy maradi. 24 éves vagyok, emlékszem, hogy milyen volt, mikor megcsináltam a jogosítványt. Az utca végére is autóval mentem. De ehhez nem lett volna arcom, hogy felnőtt emberek szervezzék át a napjaikat azért, hogy menőzzek a barátaim előtt.

Annyit kérdeztem ma a férjemtől, hogy miért nem az anyja autóját használja, mire az volt a válasz, hogy ő nem adja neki oda. De már elegem van ebből, csak balhézni sem szeretnék.

2017. szept. 25. 19:05
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
27%

Lehet hogy a te neveden van, de fogadjunk hogy a férjed pénzéből! Drága autót nem hiszem hogy tudtál volna venni 24 évesen, főleg hogy közben gyereket is szültél. Az apuka meg jóhogy előbbre tartja a gyerekét, mint téged!

Pontozz le nyugodtan!

2017. szept. 26. 09:13
 42/48 A kérdező kommentje:

Megbeszéltünk mindent. :)

Vagyis közöltem, hogyha még egyszer elviszi a lánya a megkérdezése nélkül a kocsit, feljelentést teszek, hogy ellopták és pakolok a lányunkkal, lehet szépen hétvégi apuka. Mert először jött azzal, hogy én megkérhetem anyukámékat, vagy bárkit, hogy vigyen el valahová, ha kell, de hogy a lányának még annyira új és nagy élmény egy a vezetés, stbstb. Mondtam, hogy nem az én szüleim, meg nagyszüleim fognak ugrálni emiatt, akkor vegyen neki egy kocsit.

De megjegyeztem azért, hogy elég furcsa, hogy a jogosítvány előtt csak ünnepekkor láttuk szinte, most meg 2 hét alatt többet volt itt, mint tavaly egész évben kb. Végülis elismerte, hogy igazam van, bocsánatot is kért.

Reggel meg a lánya ordítására ébredtem, hogy a ház előtt hisztizik, hogy soha többet nem fog idejönni, nem beszél velünk, ha nem mehet kocsival iskolába. Mondta a férjem, hogy elviszi ő, vagy vezesse addig az ő autóját és ott cserélnek, de nem, mert az úgy nem jó...

Szóval megoldódott, bár azt sajnálom, hogy kiderült, tényleg csak a kocsi miatt lett ennyire fontos naponta ide jönni...

2017. szept. 26. 11:00
 43/48 anonim ***** válasza:
12%

Annak adja a kocsit, akinek akarja, és legkzelebb nem kell gyerekes pasival összejönni - pláne nem szülni neki -, ha nem tudod elfogadni, hgoy te csak második lehetsz a sorban ;)

De miért kéne szólnia, hogy a lánya hová viszi az Ő kocsiját? NEM a TIED, neked SEMMI KÖZÖD sem az autóhoz, sem a csajhoz.

Egyébként elég szánalmas, hogy 24 éves létedre nem tudtál normális pasit összeszedni, csak egy majdnem-apádat húg-korú "mostohalánnyal".

2017. szept. 26. 13:25
 44/48 anonim ***** válasza:
80%
Ha az irigység meg a rosszindulat fájna.... Biztos a férj pénzéből van az autó, de ha a feleség nevén van, akkor neki vette a férje. Tehát az övé, Ajándékba kapta. az meg milyen, hogy én ajándékba adok valamit, aztán meg visszaveszegetem és kölcsönadogatom másnak?
2017. szept. 26. 13:54
 45/48 anonim ***** válasza:

Apró kérdés: nálatok tömegközlekedés nem jár?

Nem is elsősorban miattad, hanem a lány miatt kérdezem, mert amikor én gimnáziumba jártam, nem egészen hat hónappal ezelőtt, minden 17 éves felszállt a buszra (/metróra/villamosra/vonatra/trolira, neadjisten biciklire) és szépen bejött vele a suliba.

Elismerem hogy nem olyan menő mint egy kocsi, de jelentősen praktikusabb és olcsóbb.

2017. szept. 27. 22:09
 46/48 anonim ***** válasza:
Nem irigységből, mert szerencsére jól élünk de még emlékszünk milyen volt szegényebbnek lenni: ez legyen a legnagyobb problémád az éledben! :) El kéne venni tőletek az autót egy hétre aztán sokkal boldogabbak lennétek, ha ismét visszakapnátok! Ilyen miatt mérgelődni felesleges...:D
2017. szept. 27. 22:39
 47/48 anonim ***** válasza:
0%
Undorító ember a férjed. A szutyok felesége olyat mond neki, hogy feljelenti a gyerekét, ez a mamlasz meg fülét farkát behúzva bólogat. Nagyot néztél volna, ha a fenyegetésedre - miszerint elmész a kölyköddel - kinyitotta volna az ajtót :D Mehetnél vissza anyádhoz a panelba.
2019. okt. 28. 22:34
 48/48 anonim ***** válasza:
Nekem is nemrég lett jogsim, én is gimibe járok, de eszembe nem jutna kocsival menni iskolába, max szakadó esőben. Főleg nem más autójával…kissé elvan kényeztetve a gyerek.
jan. 25. 00:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!