Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a férjem folyamatosan odaadja a lányának a kocsinkat, én meg itt maradok autó nélkül? Szóvá tegyem? Nem lesz sértődés?

Figyelt kérdés

A lánya nem velünk él. Nemrég lett meg a jogosítványa. Előtte kb 2-3 havonta volt itt, mióta az apja odaadja az egyik autót, naponta jön.

Három autónk van, de az egyik másfél hete szerelőnél van, és mivel elég komoly a gond, egy ideig még biztosan nem tudom használni.

Nem lenne baj, mert a férjem elviszi a másikat és lenne még egy, csak az ugye folyton a lányánál van... Én meg itt vagyok a 4 hónapos lányunkkal és csak nagy szervezések árán tudok eljutni A-ból B-be, vagy taxival. A férjem lánya azt mondja, hogy szóljak neki nyugodtan, de legutóbb is, mikor mondta, hogy elvisz bevásárolni, végig azt hallgattam, hogy kicsit siessek, mert neki menni kell ide, meg oda és nem akar elkésni. Mondtam, hogy akkor menjen, hagyja itt a kocsit. Jaaa, hát azt már nem, ő autóval akar menni... Ráadásul drága autó, a lány nem is tud rá annyira vigyázni (tapasztaltam).

Ma is reggel mentünk volna itthonról a picivel, mire látom, hogy sehol a kocsi. Hívom a férjemet, mondja, hogy elvitte a lánya reggel, majd 2-3 körül végez a suliban és visszahozza. Felbosszant, mert 1, nem is szól róla, 2, a lánya elmegy a gimnáziumig, leparkol vele és egész nap áll az utcán a kocsi. Mi meg emiatt sehová nem tudunk menni...

Nem vagyok öreg, vagy maradi. 24 éves vagyok, emlékszem, hogy milyen volt, mikor megcsináltam a jogosítványt. Az utca végére is autóval mentem. De ehhez nem lett volna arcom, hogy felnőtt emberek szervezzék át a napjaikat azért, hogy menőzzek a barátaim előtt.

Annyit kérdeztem ma a férjemtől, hogy miért nem az anyja autóját használja, mire az volt a válasz, hogy ő nem adja neki oda. De már elegem van ebből, csak balhézni sem szeretnék.

2017. szept. 25. 19:05
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
15%
nem hibás vagy, hanem gyökér - és utálod a lányt. Szedd össze magad.
2017. szept. 25. 19:25
 12/48 anonim válasza:
33%
Férjed kb. az apád lehetne. Várd ki, nem sokára bemegy a szociális otthonba, és a Tied lehet az autója. És mása is, amiért hozzámentél.
2017. szept. 25. 19:26
 13/48 anonim ***** válasza:
9%

Nehezen hihető hogy 3 autó mellett te eljársz futni a kamionok mellett. Az akkor még ezek szerint nem zavart.

A gyerek tanulni megy a kocsival. Te otthon mereszted a s...ged a gyerekkel.

Neked nincs napi dolgod a gyereknevelésen meg a házimunkán kívül. Neki van.

Döntsd el ezek után, ki szorul rá jobban.

2017. szept. 25. 19:26
 14/48 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy ilyen alapvető problémát nem tudsz megbeszélni a férjeddel, akkor hogy tudtok együtt lenni?

Nem értem néha az embereket..

2017. szept. 25. 19:27
 15/48 anonim ***** válasza:
99%
Vedd magadhoz a kulcsot, forgalmit, úgy csak akkor viheti el, ha te odaadod neki.
2017. szept. 25. 19:28
 16/48 anonim ***** válasza:
99%

Nem értem a többieket. Érthető, hogy a kérdezőnek kell autó. Felesleges autót adjanak kölcsön a kislánynak, ne olyat, ami kell. Majd ha a szerelés kész lesz, kaphat egyet akár folyton is, nem?

Persze ettől még a tulajnak elég komoly jogai vannak... Nekem a saját járművem mindig a nevemen van és még a párom sem viheti el, ha én nem engedem meg neki. Ez így tiszta, de azért normális kapcsolatban meg tudják beszélni a felek, hogy mi merre.

Persze, hogy tedd szóvá, lehet, hogy a férjed nem is tudja, mekkora probléma ez neked. Házasok vagytok, a csudába is, ha semmit nem tudtok megbeszélni (ennél sokkal neccesebb kérdések vannak az életben), akkor mi lesz?

Nem értem, mi alapon sértődne meg bárki is.

2017. szept. 25. 19:28
 17/48 anonim ***** válasza:
95%
Ne legyetek már ennyire irigyek. Tisztelet a kivételnek, de nagyon sok a rosszindulatú ember. Ne ítélkezzetek. Nekem is furcsa, hogy szinte egyidős a férje lányával, de nem kell beleszólni az életébe. Kérdező, teljesen jogosan panaszkodsz, ha egyenrangúként kezelne a férjed, akkor veled is megbeszélmé, ha a lányának oda akarja adni a kocsit. Nem is értem , milyen kapcsolat az ilyen. Borzasztó, hogy ilyenek vannak, hogy két ember között ennyire nem működik a tisztelet, odafigyelés, egyenrangúság. Téged nagyon lenéz a férjed. Még most kéne erről ( általánossagban az egyenrangúságról, nem csak a kocsiról) beszélned vele, különben később nagyon rossz lesz neked és a kicsinek.
2017. szept. 25. 19:30
 18/48 anonim ***** válasza:
74%

Sok csóró prolinak hogy fáj, hogy másnak fiatal felesége és 3 autója van. Nevetségesek vagytok. XD

Talán tanulni kellett volna és akkor nektek is lehetne, nem csak a farnehéz asszony és a Lada. :D

2017. szept. 25. 19:30
 19/48 anonim ***** válasza:
12%
a csávónak respect, mi csak a hisztis pics.t szívatjuk.
2017. szept. 25. 19:32
 20/48 anonim ***** válasza:
93%
A 17-es válaszolóval egyszerre küldtük el ugyanazt, csak kicsit máshogy megfogalmazva. :)
2017. szept. 25. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!