Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a férjem folyamatosan odaadja a lányának a kocsinkat, én meg itt maradok autó nélkül? Szóvá tegyem? Nem lesz sértődés?

Figyelt kérdés

A lánya nem velünk él. Nemrég lett meg a jogosítványa. Előtte kb 2-3 havonta volt itt, mióta az apja odaadja az egyik autót, naponta jön.

Három autónk van, de az egyik másfél hete szerelőnél van, és mivel elég komoly a gond, egy ideig még biztosan nem tudom használni.

Nem lenne baj, mert a férjem elviszi a másikat és lenne még egy, csak az ugye folyton a lányánál van... Én meg itt vagyok a 4 hónapos lányunkkal és csak nagy szervezések árán tudok eljutni A-ból B-be, vagy taxival. A férjem lánya azt mondja, hogy szóljak neki nyugodtan, de legutóbb is, mikor mondta, hogy elvisz bevásárolni, végig azt hallgattam, hogy kicsit siessek, mert neki menni kell ide, meg oda és nem akar elkésni. Mondtam, hogy akkor menjen, hagyja itt a kocsit. Jaaa, hát azt már nem, ő autóval akar menni... Ráadásul drága autó, a lány nem is tud rá annyira vigyázni (tapasztaltam).

Ma is reggel mentünk volna itthonról a picivel, mire látom, hogy sehol a kocsi. Hívom a férjemet, mondja, hogy elvitte a lánya reggel, majd 2-3 körül végez a suliban és visszahozza. Felbosszant, mert 1, nem is szól róla, 2, a lánya elmegy a gimnáziumig, leparkol vele és egész nap áll az utcán a kocsi. Mi meg emiatt sehová nem tudunk menni...

Nem vagyok öreg, vagy maradi. 24 éves vagyok, emlékszem, hogy milyen volt, mikor megcsináltam a jogosítványt. Az utca végére is autóval mentem. De ehhez nem lett volna arcom, hogy felnőtt emberek szervezzék át a napjaikat azért, hogy menőzzek a barátaim előtt.

Annyit kérdeztem ma a férjemtől, hogy miért nem az anyja autóját használja, mire az volt a válasz, hogy ő nem adja neki oda. De már elegem van ebből, csak balhézni sem szeretnék.

2017. szept. 25. 19:05
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Mik ezek a rosszindulatú válaszok? (Tisztelet a kivéletnek.)

Nem utálom a lányt egyáltalán.

Nem a kamionok mellett futkosva edzek, hanem eljárok tornázni, vagy itthon futópadozok. De gondolom azonnal talál valamelyik elmés válaszoló hibát. :)

Nem tudom, ha a lánya írta volna ki a kérdést, hogy 17 évesen nem járhat autóval a gimnáziumba, mennyire szednék szét a válaszolók...

Igazából nem érdekelnek az irigy, rosszindulatú válaszok, szóval feleslegesen erőlködtök csak!:D

De hajrá, ha ti ettől jobban alszotok éjjel.

2017. szept. 25. 19:32
 22/48 anonim ***** válasza:
77%

A rosszindulatúaknak:Oké, cipeljétek ti a pár hónapos gyereketeket hóban-fagyban, ködben, szakadó esőben orvoshoz, védőnőhöz ide-oda. mert egy gimisnek derogál sétálgatni...az agyam eldobom, ennyi rosszindulatú némbert. Gondolom nektek a buszbérletre se futja ezért irigykedtek ennyire.

Kérdező, te meg köss kompromisszumot a férjeddel, mondjuk heti két-három napra adja oda a lányának az autót, addig te nem mész sehová, a többi napon viszont kell neked. Mi is kertvárosi részen lakunk, a legközelebbi bolt 20 perc AUTÓÚTRA van, tehát gyalog legalább 40-45 perc séta, és bizony jön az az idő, mikor az ember nem szívesen cipeli ki a pici gyerekét, mikor lenne más megoldása is.

2017. szept. 25. 19:35
 23/48 anonim ***** válasza:
94%

Ha a te neveden van az autó, el sem vihetné...

Szépen elrakod a párnád alá a kocsikulcsot, forgalmit.. :)

Nagyon jól tudom, hogy miről beszélsz, kiscsaj fogta, kilopta a taskambol a kocsikulcsot meg a forgalmit, és elment..

Írtam neki, hogyha nem jön vissza 2 óra múlva, akkor baj lesz..

Fel nap múlva sem volt sehol, besetaltam a rendőrségre, hogy személy kiléte ismert, eltulajdonította az autómat, lopás ellen indult eljárás ellene, a rendőrség hozta vissza, könyörgött, hogy vonjam vissza..

Nem vontam, ez volt az utolsó csepp.

2017. szept. 25. 19:36
 24/48 anonim ***** válasza:
88%
Nevetséges, hogy mennyien irigyek vagytok a kérdezőre. Egy négy hónapos gyerekkel miért kéne otthon üljön? Egy 17 éves gyerek miért kéne autóval iskolába járjon? Vicces, hogy olyanok okoskodnak akik még tankolni se tudnának 3 autót nem, hogy megvenni. Sok buta panelproli.
2017. szept. 25. 19:36
 25/48 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy még gyalogolnia sem kéne, mert amíg nem volt jogsija, az anyukája vitte az iskolába. Most annyi a különbség, hogy nem oda visz reggel, hanem hozzánk, Ő meg elviszi innen a kocsit.
2017. szept. 25. 19:40
 26/48 anonim ***** válasza:
92%
25 ebből is látszik hogy csak menőzni kell neki.
2017. szept. 25. 19:42
 27/48 anonim ***** válasza:
97%
Marha egyszerű. A tiéd az autó, nem adod oda. Megmondod, hogy te is szeretnéd használni, szükséged van rá. Férjed vegyen a lányának egy kocsit, ha akar.
2017. szept. 25. 19:43
 28/48 anonim válasza:
9%
Már nem azért de a kedves apuka hány éves? Majdnem annyi idős a lánya mint Te. Ha már ennyire pénzes pasi kellett kisírhatnál saját kocsit.
2017. szept. 25. 19:47
 29/48 anonim ***** válasza:
10%
3 autó van a segged alá tolva, és most egyet odaad a gyerekének, erre megy a hiszti. Akkor járjon a drága férjed busszal, gondolom veled ért egyet ebben a problémában. Ja, hogy nem? Vajon miért?
2017. szept. 25. 19:47
 30/48 anonim ***** válasza:
83%

Jaj, mert egy 17 éves, frissjogsis gimnazistának oooolyan nagy szüksége van az autóra, egész eddig életben maradt anélkül, most hirtelen azzal kell menni mindenhova... pláne suliba, hogy amíg ő 8 órát benn ül, addig a kocsi kinn álljon, miközben a tulajdonosa használná...

Meg mi az, hogy pici gyerekkel nem kell menni sehova, üljön csak otthon? Talán hívja házhoz a védőnőt meg a gyerekorvost, rendeljen házhozszállítással bevásárlást, és üljön benn egész nap a házban? Ti hülyék vagytok?

Az meg teljesen mindegy, hogy a kérdező hány éves, meg a férje hány éves. Az se a ti dolgotok, hogy honnan lett 3 autó, vsz megkeresték rá a pénzt. Ők, és nem a 17 éves kiscsaj.

Kedves kérdező, nagyon egyszerű a dolog, mivel az autó a te neveden van, tehát a tiéd, és neked nagyobb szükséged is van rá, ezért szépen elteszed a kulcsot és a forgalmit a saját táskádba, és majd ha kell valamire a kisasszonynak, akkor tőled elkéri, te meg akkor adod oda, amikor akarod.

Nehogy már a saját autód felett más rendelkezzen, meg úgy vigye el, hogy nem is tudsz róla...

Itt valóban pontosan arról van szó, hogy a kiscsaj most nagyon büszke magára, mert letette a jogsit, és azért jár sz**ni is autóval, hogy menőbb legyen a többieknél.

Legyél csak határozott, kedves kérdező, mondd meg nyugodtan a férjednek meg a lányának is, hogy az autó a TIÉD, te akarod használni, és majd te eldöntöd, hogy mikor kinek adod oda. Ennyi. Ha nem tetszik, lehet elkunyerálni mástól az autót. Vagy vegyen neki a férjed egy használt Skodát, aztán mehet, amerre akar.

2017. szept. 25. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!