Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a férjem folyamatosan odaadja a lányának a kocsinkat, én meg itt maradok autó nélkül? Szóvá tegyem? Nem lesz sértődés?

Figyelt kérdés

A lánya nem velünk él. Nemrég lett meg a jogosítványa. Előtte kb 2-3 havonta volt itt, mióta az apja odaadja az egyik autót, naponta jön.

Három autónk van, de az egyik másfél hete szerelőnél van, és mivel elég komoly a gond, egy ideig még biztosan nem tudom használni.

Nem lenne baj, mert a férjem elviszi a másikat és lenne még egy, csak az ugye folyton a lányánál van... Én meg itt vagyok a 4 hónapos lányunkkal és csak nagy szervezések árán tudok eljutni A-ból B-be, vagy taxival. A férjem lánya azt mondja, hogy szóljak neki nyugodtan, de legutóbb is, mikor mondta, hogy elvisz bevásárolni, végig azt hallgattam, hogy kicsit siessek, mert neki menni kell ide, meg oda és nem akar elkésni. Mondtam, hogy akkor menjen, hagyja itt a kocsit. Jaaa, hát azt már nem, ő autóval akar menni... Ráadásul drága autó, a lány nem is tud rá annyira vigyázni (tapasztaltam).

Ma is reggel mentünk volna itthonról a picivel, mire látom, hogy sehol a kocsi. Hívom a férjemet, mondja, hogy elvitte a lánya reggel, majd 2-3 körül végez a suliban és visszahozza. Felbosszant, mert 1, nem is szól róla, 2, a lánya elmegy a gimnáziumig, leparkol vele és egész nap áll az utcán a kocsi. Mi meg emiatt sehová nem tudunk menni...

Nem vagyok öreg, vagy maradi. 24 éves vagyok, emlékszem, hogy milyen volt, mikor megcsináltam a jogosítványt. Az utca végére is autóval mentem. De ehhez nem lett volna arcom, hogy felnőtt emberek szervezzék át a napjaikat azért, hogy menőzzek a barátaim előtt.

Annyit kérdeztem ma a férjemtől, hogy miért nem az anyja autóját használja, mire az volt a válasz, hogy ő nem adja neki oda. De már elegem van ebből, csak balhézni sem szeretnék.

2017. szept. 25. 19:05
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

"Most annyi a különbség, hogy nem oda visz reggel, hanem hozzánk, Ő meg elviszi innen a kocsit."

Aaaaz igen, ennek aztán tényleg sok értelme van. :D Bakker. Ahogy már írták, ebből is látszik, hogy csak menőzni kell neki az autó. És komolyan képes odavitetni magát az anyjával hozzátok, és onnan elmegy másik autóval suliba, ahol aztán leteszi délutánig, hogy senki ne tudja használni...

Vannak bajok nálatok, a kiscsaj se nőtt még fel agyilag, de az anyja se, de a férjed se, ha ezt engedi... totális idiótaság.

2017. szept. 25. 19:51
 32/48 anonim ***** válasza:
90%
De tényleg hogy jön ide a férj életkora? Ennyi irigy embert komolyan mondom. És honnan tudjátok hogy a kapcsolatban nem a kérdező a pénzes? Nálunk így van.. én vittem a kapcsolatba a két lakást, a nyaralót a vállalkozást... ennyi csököttagyú embert, akik a sztereotípiának élnek.
2017. szept. 25. 19:52
 33/48 anonim ***** válasza:
84%

"A gyerek tanulni megy a kocsival. Te otthon mereszted a s...ged a gyerekkel.

Neked nincs napi dolgod a gyereknevelésen meg a házimunkán kívül. Neki van.

Döntsd el ezek után, ki szorul rá jobban."

Ja igen, egy kisgyerekes anyukának SEMMI dolga, soha sehova nem kell mennie, de egy tizenhét éves kislánynak baromi rengeteg elfoglaltsága lehet.

Mi az hogy tanulni megy a kocsival te igen visszamaradott? :D A tanuláshoz mióta kell kocsi? :D Csak azért megy autóval suliba, hogy vagánykodhasson a többiek előtt (talán még azt is előadja, hogy az övé a kocsi), amúgy meg kinn áll az autó egész nap az utcán és nem tudja használni az, akinek szüksége lenne rá.

Miért lenne már rászorulva egy gimis kislány az autóra, mikor eddig is megvolt anélkül? :D Ha aaaannyira rá van szorulva egy kocsira, akkor legyen sajátja, ne másét vigye el.

Ne égessétek már magatokat ilyen hülye válaszokkal, akkor inkább maradjatok csöndben.

2017. szept. 25. 19:56
 34/48 anonim ***** válasza:
97%

Ha éppen a kérdezőn rajta maradt volna + 15kg a terhesség miatt akkor sem jelentené azt, hogy a 4 hónapos picivel ilyen rossz és szeszélyes időben gyalogolnia kellene akárhova is azért, hogy egy 17 éves autóval menjen a gimnáziumba... :\

Kérdező, esetleg beszéljtek meg azt, hogy amikor tudod, hogy dolgod van, mert védőnőhöz kell menni, nagybevásárolni kell, akkor nem viszi el az autót és kész. Vagy elviheti 2 naponta, bár ha eddig is eljutott valahogy a suliba, nem látom értelmét és szükségét, hogy 17 évesen ő vezessen el az iskolába.

2017. szept. 25. 19:57
 35/48 anonim ***** válasza:
98%
Este a párodnak kerek perec elmondod, hogy bevásárolni kell, orvoshoz kell menni, gyógyszertárba, védőnőhöz. Úgyhogy legyen kedves felhívni az exét, hogy míg nincs kész a másik kocsi, az iskolába vigye a lányt, ha megoldható, ne hozzátok a kocsiért. Ha a párod nem teszi, akkor járjon ő gyalog, elvégre az ő lánya, nem a tiéd.
2017. szept. 25. 19:57
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Mind a három kocsi a Te neveden van?:o

Mondjuk én hatalmas patáliát tudnék csapni, ha engedély nélkül holmi kislányok elvinnék a saját, nevemen lévő autón. Pedig 20 éves vagyok, de kb. Egy évembe telt mire megkerestem a kocsim árát (szüleim nem kértek semmit amiért otthon lakok) .

Az persze más ha megkérdeznek, akkor oda adom.

De hogy napi szinten furikázzon vele?! Benzin pazarlás, menőzés.

2017. szept. 25. 19:58
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
A férjeddel beszéld meg ezt szívem, ne velünk! Túrót sem tudunk tenni érted.
2017. szept. 25. 20:40
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

#25... Hát...ez kiverte a biztosítékot... Nem semmi. Jó, figyelj, te neveden van az autó és pont. Akkor szépen magadhoz veszed a kulcsot, forgalmit. Ennyi kb.

És a rosszindulatú kommentelőknek meg annyit : semmi köze ehhez annak, hogy a kérdező és a férje hány éves, meg mennyi pénzük van és hízott-e a terhesség alatt és hasonló baromságok.

Majd ha arra lesz kíváncsi :, " szerintetek nagy a korkülönbség köztem és a férjem közt ? " vagy :" szerintetek sok x kilo felesleg, amit magamra szedtem, akkor majd lehet arra válaszolgatni...

Úgyhogy, kérdező, a te neveden van a kocsi, a helyzetet ennek megfelelően kezeld !

2017. szept. 25. 21:22
 39/48 anonim ***** válasza:
38%

akik itt jönnek az idióta "irigyek" "prolik" előregyártott frázisokkal, nem szégyellik magukat ? Tipikus kamuszagú kérdés, amely erre hajt: "fuj de irigyek az emberek, meg prolik."

Egyelőre normális ember nem irigyel senkit azért, mert a szar tárgyaikon,vagyonokon veszekednek - és nem tudnak békében, normálisan egy gyereket nevelni, ellátni - akár kocsi nélkül, idejönnek sírni mint a fürdős. Hányadék ez, nem irigylésre méltó.

2017. szept. 26. 08:03
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha a te autódról van szó, akkor nem viheti el, nincs miről beszélni!

Ott rontottad el amikor először hagytad hogy elvigye-többet ne engedd meg neki. Kisgyerekkel-mivel nem a belvárosban élsz-nem egyszerű autó nélkül megoldani a dolgokat, úgyhogy ne vitatkozz a kislánnyal,nem egy szinten vagytok.

Neked a gyermekedet kell mondjuk orvoshoz vinni, a kiscsaj meg villogni akar...

Ha most nem akarsz felesleges feszültséget hívj taxit, a férjed pedig fizesse ki. (ha már kiszervezte alólad a járművet) A harmadik autót megjavítják, te pedig attól kezdve ki sem engeded a sajátod kulcsát a kezedből.

2017. szept. 26. 08:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!