Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális ha az anyám ezt...

Az normális ha az anyám ezt csinálja? Folyamatosan puszilgat, fogdos. Ha valahova nem akkarok velük elmenni, akkor rákényszerít.

Figyelt kérdés

Szóval állandóan azt mondja hogy mutasamm meg a kukim (Hozzáteszem pubertás korban vagyok,12 éves), meg nem számít hogy hol vagyunk, kivel, ölelget (ami még oké is), de közben össze vissza csókolgat. (arc, nyak. ). A "magánélet" témát nem is említem neki, mert csak kiröhög. Mostmár egyre rosszabul tudom ezt elviselni.

12/F

2017. aug. 25. 20:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Azt még nem mondtam, hogyha véletlenül lesz egy barátnőm, akkor is ezt fogja csinálni?

Nagyon kedves édesanyám van, meg ad nekem mindent, hálás is vagyok érte, de ez azért szerintem egy picit sok.

2017. aug. 25. 20:35
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Anyád nem picit beteg,hanem nagyon! Mi az,hogy mutasd meg a kukid! Minek és miért? Ez nem normális ,de az sem,hogy állandóan csókolgat! Szólj apádnak,építse le!
2017. aug. 25. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
12%
Teljesen normalis. O igy mutatja ki a szeretetet. Azert erzed soknak, mert kezdesz kamaszodni. Ez termeszetes, a kamaszkor velejaroja. A szulokrol valo levalas miatt van igy "kitalalva". 18 eves korod korul ez elmulik, akkor orulni fogsz neki, hogy ilyen jo anyukad van, aki ennyire szeret. Legalabbis nalam igy volt, meg a legtobb baratomnal. Baratno elott sem "ciki". Kamaszkoromban nekem az volt a ciki, amikor a srac ugy beszelt az anyukajaval, mint egy kutyaval, pedig szegeny no a sggt is kinyalta.
2017. aug. 25. 20:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Anya NE csináld, nagyon szeretlek, de abban a korban vagyok, hogy ez nekem kellemetlen"

Ezt próbáld ki.

2017. aug. 25. 20:41
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom azert akarja megnezni a peniszed, hogy minden rendben van-e, nem azert, mert "beteg". Hanem mondjuk az esetleges fitymaszukulet miatt. Kamaszkoromban en is be voltam parazva valami miatt, hogy a nemi szervemmel valami nem oke, mert ugye elkezdett megvaltozni. Honapokig tarto aggodas utan elsirtam anyamnak, aki szinten azt mondta, hogy "mutasd meg". En is szegyelloskodtem, de addig gyozkodott, hogy kisbaba koromban meg a fenekemet is o torolte, meg belole vagyok, nincs mit szegyellnem. Megmutattam, aztan kiderult, hogy tok normalis, amin emesztettem magam honapokig.
2017. aug. 25. 20:44
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Egy anyának ha a gyerek kukiját meg akarja nézni az olyan mintha a torkába nézne.

Meggyőződik róla, hogy egészséges, minden rendben van.Nem kell rögtőn perverznek nézni.

Ahogy mar írták kezdessz kamaszodni, leválni, neki pedig még mindig a pici fia vagy.

2017. aug. 25. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

"Hanem mondjuk az esetleges fitymaszukulet miatt"

Ez már régen kiderült volna! Nehogy azt mondjátok már,hogy hetente kell nézni egy 12 éves gyereknek a kukiját!

Nem,ez már beteges,ha állandóan ezt mondogatja a kérdezőnek!

2017. aug. 25. 21:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszolkat!! Mindent ki fogok próbálni! Van fitymatúltengésem, de szűkületem nem. Teljesen fől bírom húzni a bőrt. És nem, egyébként nem égészség szempontjából szeretné megnézni a péniszemet. és ha ezt mondja, akkor sem úgy ahogy azt kéne. Úgy mondja hogy én azt szeretem, meg ilyenek. Ez egyébként sértő számomra, nem tudom mért.
2017. aug. 25. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát érdekes, ha ém kiirnám, hogy apa azt kérte mutassam meg a puncim 12-13 évesen, le lenne hordva pedofilnak (nem volt hasonlo sem, de a szitu ugyanaz).

De az normális, hogy egy anya a kamasz fia péniszét nézegeti... hát NEM az, ebben a korban már az azonos nemü szülő vizsgálja, vagy az orvos.

2017. aug. 26. 09:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Apukád is veletek él? Mit szól ehez?
2017. aug. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!