Az normális ha az anyám ezt csinálja? Folyamatosan puszilgat, fogdos. Ha valahova nem akkarok velük elmenni, akkor rákényszerít.
Szóval állandóan azt mondja hogy mutasamm meg a kukim (Hozzáteszem pubertás korban vagyok,12 éves), meg nem számít hogy hol vagyunk, kivel, ölelget (ami még oké is), de közben össze vissza csókolgat. (arc, nyak. ). A "magánélet" témát nem is említem neki, mert csak kiröhög. Mostmár egyre rosszabul tudom ezt elviselni.
12/F
Azt még nem mondtam, hogyha véletlenül lesz egy barátnőm, akkor is ezt fogja csinálni?
Nagyon kedves édesanyám van, meg ad nekem mindent, hálás is vagyok érte, de ez azért szerintem egy picit sok.
"Anya NE csináld, nagyon szeretlek, de abban a korban vagyok, hogy ez nekem kellemetlen"
Ezt próbáld ki.
Egy anyának ha a gyerek kukiját meg akarja nézni az olyan mintha a torkába nézne.
Meggyőződik róla, hogy egészséges, minden rendben van.Nem kell rögtőn perverznek nézni.
Ahogy mar írták kezdessz kamaszodni, leválni, neki pedig még mindig a pici fia vagy.
"Hanem mondjuk az esetleges fitymaszukulet miatt"
Ez már régen kiderült volna! Nehogy azt mondjátok már,hogy hetente kell nézni egy 12 éves gyereknek a kukiját!
Nem,ez már beteges,ha állandóan ezt mondogatja a kérdezőnek!
Hát érdekes, ha ém kiirnám, hogy apa azt kérte mutassam meg a puncim 12-13 évesen, le lenne hordva pedofilnak (nem volt hasonlo sem, de a szitu ugyanaz).
De az normális, hogy egy anya a kamasz fia péniszét nézegeti... hát NEM az, ebben a korban már az azonos nemü szülő vizsgálja, vagy az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!