Normalis, ha egy szulo folyamatosan a sulya miatt szivatja a gyereket?
Egyszeruen nem tudok egyetem mellett fogyokuraba kezdeni, miegymas. Apam megis napi szinten megemliti, hogy menjek ide, akkor lemegy egy kis plusz, csinaljam ezt meg azt... Nekem is itt vannak a vizsgak, tanuljak is, meg meg fogyokurazzal is, nekem ez sok. Nagyon jol tudom, hogy nem vagyok vekony, van rajtam vagy 10 kg plusz, amit nyaron terveztem is, hogy leadok, de miert kell egy lanynak letorni az amugy se letezo onbizalmat ezzel.
Mondtam nekik, jo, akkor koplalok egesz nap, par ev utan meg jarhatnak velem majd az orvoshoz...
23L
Velem is ezt csinálták, igaz, én akkor 15-16 voltam. Anorexia lett belőle a 17. szülinapom előtt. 7 hónap alatt közel 40kgt fogytam úgy hogy alig ettem, hashajtóztam magam kaja után és titokban rengeteget tornáztam.
Így lett a 80kgs lányukból 42kgs.
Kórházba kerültem, folyton elájultam, anyám mondta bent, hogy ő mióta mondja hogy ne fogyjak tovább, ez már csúnya, csontváz, stb.
Felkeltem, összeszedtem minden erőmet és megkérdrztem: sehogy se lehet neked megfelelni? Ha kövér vagyok az a baj, ha sovány, az a baj. Áruld már el mi a fenét kéne tennem hogy jó legyek??
Aztán kidőltem.
Ez kellett neki hogy visszavegyen magából.
Azóta 19 vagyok, 51kg, kb gyógyult.
Viszont ha ilyen makacs édesapád, lehet egy ennyire drasztikus dolgon kívül más nem hat rá, de annyit meg nem ér a dolog, hogy ekkora veszélybe sodord magad..
Szerinted engem nem piszkáltak? Az apukám, habár egy évbe csak párszor találkoztunk Daginak hívott a nevem helyett :)
Akkor meg kell mondani édesapádnak, hogy ha Ennyire azt akarja, hogy lefogyj, akkor tessék szépen megadni rá a lehetőséget és normális kajákat főzni. Egyébként rosszabb időkben (anyagilag) napi kb. 400 forintot kajálok el, de szerintem ezt még olcsóbban is ki lehet hozni. Nem kell minden nap húst enni, a tojásfehérje is tökéletes hónap végén, itt a kisboltba 34 ft/db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!