Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontom el, vagy ki rontsa el a kapcsolatunk?
A ferjem delutan 5 oraig dolgozik , en egesznap itthon vagyok a 6 honapos picinkel .
Egyaltalan nem szoktam kijarni a hazbol maximum vasarolni . Kulfoldon elunk igy nincs senki mellettem se egy baratno se egy rokon.
Utalom a szurke egyforma napokat , de elfogadtam a helyzetet ,a gyerek az elso. A problemam ott kezdodik igazabol , hogy amikor a parom hazaer csak a telefonon csung . Vacsoranal telefon , agyban telefon ,furdoben telofon , egyfolytaban igy mukodik az eletunk. En alig varom , hogy haza jojjon , hogy vegre eggyut lehetsunk de o ezt ugy veszi ,hogy o a kutyam , hogy en akarom ot iranyitani . Sokszor azt hallom , hogy en nem dolgozok , hogy nem vagyok jo semmire . Mar sokszor gondoltam , hogy megolom magam de rogton a babara gondolok . Az eletem ures , utalok mar meg lelegezni is.
Ő a hülye. Bromságokon meg ne gondolkozz.
Ha nem lehet ezt vele megbeszélni és nem változik ,én a helyedben othagynám a fenebe.
n25
1es vagyok.
Igaza van ,hülye vagy ,hogy ezt eltüröd.
Varj meg kicsit amig nagyobb lesz a gyerek aztan hagyd ott.
Elég szomorú hogy sokan ilyenek lesznek.
A férjed függő.
Nagyon komolyan el kellene vele beszélgetned, hiszen szükséged van rá és a pici babának is. Ha, igy folytatja tovább, elfogja veszíteni a családját.
Nagyon sajnálom, átérzem az elkeseredettségedet. 😩
De, tudod azon kívül, h komolyan elbeszélgetsz vele, te is javíthatnál a helyzeten. Muszáj lenne kifelé nyitnod, barátnőt(ket) szerezned. Többet kimozdulni otthonról. Programokat szervezned, h közösen kimozduljatok. Esetleg csak a férjeddel is.
Egy talpraesettebb, kiegyensúlyozottabb nő több sikert ér el a párjánál, mint aki csak begubózkodik a négy fal közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!