Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan vehetném rá a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a férjemet a kapcsolatunk "felpezsdítésére"?

Figyelt kérdés

Direkt nem a szex, szerelem kategóriába írtam, mert ott nem kapnék megfelelő tanácsokat.

11 éve vagyunk együtt, 3 gyermekünk is van. A kapcsolatunk egy kissé ellaposodott. Egyéb téren tudok praktikákhoz fordulni és feléleszteni a tüzet, de szex terén nem. Egyikünk sem túlfűtött ilyen téren, de mostani helyzet már kritikán alulinak mondható. Minden egyes alkalommal ugyanaz (ugyanazok a mozdulatok, ugyanaz a beszélgetés, ugyanaz a menetrend). Ha megpróbálok valamin változtatni akkor csak a döbbenet a válasz vagy belemegy, majd következő alkalommal igyekszik elkerülni az újítást. Ha szóba próbálom hozni a témát, elintézi, hogy "jó, majd kreatívkodunk", aminek a jelentése: majdcsak elfelejted ezt a hülyeséget addigra.

Mit csináljak, hogy ez változzon?

2015. ápr. 30. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne szóban hoz fel a témát, hanem szex közben szó nélkül csináld azt, amit te akarsz, ami neked jó. És ha ellenkezést tapasztalsz, lihegd azt, hogy hogy "nekem most így jó." :)
2015. ápr. 30. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

radizzatok idegen teruleten talalkozzatok

szerepjatekok sztriptiz szembekotes stb

2015. ápr. 30. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Arra gondoltam, hogy nincs-e a párodnak magasvérnyomása, vagy nem-e munkahelyi stresszes. Ezek nagyon befolyásolják a libidót, vagyis a szexhez való hozzáállást. Lehet, hogy először ezt kellene feltérképezni, hogy nincs-e valami lelki probléma. Néha egy jó két órás kibeszélgetés jobbat tesz, mint egy félresikerült szex. Ha lelkileg rendben lesz, a szex is jobban megy.
2015. ápr. 30. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nem a férje libidójáról panaszkodik,hanem az egyhangúságról,a változatosság hiányáról.Sztem ezt nagyon nehéz megtörni,ha valaki nem elég nyitott ezzel kapcsolatban.Tényleg én is csak úgy tudom ezt elképzelni,hogy átveszed szex közben az irányítást,ha neki is kellemes nem fogja ezt bánni.
2015. ápr. 30. 19:55
 5/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd a férjed b*szasd szt magad egy hímprostival a g*cibe!!!!!!!!!!!!
2015. máj. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!