Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy jobb legyen a kapcsolatunk?
mi az hogy a gyerekkel fél órat SE KELL lennie?
miért ő nem volt ott mikor csináltátok? neki nem gyereke?
ő hobbyzik, félretesz magának... no komment.
ki van nyalva a popsi, "jó dolgában" ahogy mondani szokták
Ha a gyerek csak veled van el, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz! Ne rontsd el ennyire, ha este nem egy hisztis gyereket kell hallgatnia a férjednek, akkor foglalkozik vele is, és lesz időtök egymással beszélgetni is.
Amikor feszülten hazajön, megkérdezed, hogyan telt a napja?
Éjjel tud aludni a gyerektől, vagy fel kel többször is? Ha igen, akkor szoktasd le az éjszaklai evésekről-kelésekről.
Ha nem tud pihenni a férjed, akkor ne csodálkozz, ha ingerült.
Ami az anyagiakat illeti, már a házasság kezdetén tisztázni kellett volna, hogy a házasságban minden bevétel és kiadás közös.
Ez még most sem késő.
Szerintem két választásod mindenképp van.
Az egyik: nem rágódsz ezen és megpróbálsz természetesen viselkedni és őt úgy tekinteni, mint a baba születése előtti önmagát. NEKED Ő A FÉRJED/SZERELMED/AKÁRKID, de nem apa. A lányotoknak apa, neked férfi! (Sokan vétik ezt el és a férfi ezért (is) elhidegülhet)
2. Mivel sértődős, ne kritikaként fogalmazd meg és ne tégy megállapításokat, amiknek az okára kérdezel rá. Ezzel ugyanis már ítélkezel, te már megállapítottad mi a helyzet vele. Inkább ún. nyílt kérdésekkel operálj: mit gondol a kapcsolatotokról? hogy érzi benne magát? hogyan szeretne élni veled?
Tudod, ha azt kérdezed tőle, hogy "nem unsz még engem, drágám?" arra 2 rövid válasz van: 1. nem 2. de. Ez nem beszélgetés és nem kerülsz közelebb ahhoz benne lejátszódik, ha egyáltalán van valami.
És vigyázz a férfiak tized annyit nem gondolkoznak a kapcsolatukról, mint amennyit a nők csak arról studíroznak, hogy mi járhat a férfi fejében. Ne vidd túlzásba és hagyd meg neki azt a lehetőséget is, hogy valóban gondolkodjon el a kérdésedre adandó válaszain!Ne akard, hogy kapásból válaszoljon. Emésztgesse csak. De abba se engedd behúzni magad, hogy visszadobja, hogy miért Te mit gondolsz. A válasz én semmi különöset,a Te gondolataidra vagyok kíváncsi.
Na tisztázzuk: ha te kevés pénzt kapnál, akkor sem a férjed tartana el.
Kettő: tök jó, hogy van ideje hobbira is.
Három: a hízás/alakváltozás a szülés után nem indok a morgásra SOHA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!