Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, hogy jobb legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy jobb legyen a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
A férjem elhidegül tőlem, mit tegyek hogy ez ne fajuljon válásig ? Most fél éves a lányunk. Én itthon vagyok vele. A férjem melózik hétköznapokon 8 órát és hétvégén egy hobby-grafikus iskolába jár. Szóval amúgy is keveset van velünk. ( mielőtt bárki azzal jönne,hogy a férjem tart el ez nem így van mert a gyedből bőven jut mindenre nekem és a lányomnak is ) szóval amit keres abból félretesz és magára költi. Hetek óta a testi kontakt az köztünk,hogy amikor hazaér akkor kapok egy puszit. Hiába próbálkozok nála egyszerűen elutasít. Egy csomószor engem okol hülye dolgokért. ( pl . nem száradt meg reggelre a ruhája amit este tudtam csak kimosni mert abban volt előző nap is ) Én úgy érzem mindent jól csinálok. Nem híztam el,nem hanyagolom el magam, a lakás tiszta és rend van,főzök,mosok. Szóval elvileg egy panasza se lehetne. A lányunkkal még egy fél órára se kell lennie ( nem is tudna mert rettentően anyás és mindenkivel ordít csak velem nem ) Mit tegyek ? Folyton morog...Sajnos a melójába sokszor szivatják és szerintem rajtam/rajtunk tölti le a feszültségét..Ötletek ?

2015. febr. 12. 15:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Felborult az egyensúly, ő "kissé" elszállt azért, mert egyedüli pénzkereső lett. Ne vidd túlzásba a kiszolgálását, még akkor se, ha megsértődik. Lazíts néha, nem kell, hogy a lakás mindig tipp-topp legyen. Neked is jogod van lazítani. csinálj csajos porogramokat a barátnőiddel és ilyenkor hagy a gyereket az apjával. Eleinte lesz hiszti -akár mindkét részről- de ne törődj vele. Ha rájön a férjed, hogy van önálló életed is, jobban meg fog becsülni, mert nem lesz olyan evidens, hogy mindig ott vagy.
2015. febr. 12. 17:22
 12/16 Janka néni ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de lehet, most úgy tűnik, hogy a lányodnak "kell a testi kontact", ezért hordozod. Több okból is ártasz neki, főleg hosszú távon.RAKD LE! Majd ordít egy ideig - lehet,hogy sokáig és sokszor - de majd abbahagyja és megtanulja lefoglalni magát. Nekem művelt nőnek tűnsz, olvass szakirodalmat, de ne csak egyoldalút, ahol az anyaság mint egy alárendelt rabszolgaság a gyerek minden óhajára van lefestve. Készségeket és képességeket - önmaga elfoglalása, önállóság megalapozása, kompromisszumkészség - most kezded megalapozni. Ha ezt most így bevezeted, nem fogod tudni, mikor van valóban szüksége rád és a segítségedre, támogatásodra. Nem beszélve arról, hogy ez most jónak tűnik neki is, de későbbi nehézségek magját veted el (bölcsőde,óvoda indulás, egyéb ok, ha magára kell átmenetileg maradnia). Nagyon fontos, hogy kialakítsd benne azt a bizalmat, aminek az a lényege, hogy tudja, hogy miután időről időre elváltok egymástól, te vissza fogsz térni és nem változik az ő biztonsága attól, hogy nincs veled közvetlenül. Ha ez a bizalma nem fejlődik ki, sose lesz képes semmit önállóan megcsinálni (szobatisztaság pl.) Tudom, hogy nem erre voltál kíváncsi, de szerintem ez is fontos abban, hogy milyen helyzet alakult ki nálatok.
2015. febr. 13. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon elrontod a dolgot! Persze hogy anyàs ha nem hagyod a fèrjedre! Nagyon àt kell alakítanod a napirendeteket, mert ezígy csak rosszabb lesz! Ha gondolod segítsèg kèppen leírhatom nàlunk hogy működik, mert így mindketten belefàsultok, te abba hogy egyedül vagy ès lèngèben ő is...
2015. febr. 16. 10:16
 14/16 anonim válasza:
Műnő mindent megold.
2015. ápr. 11. 21:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Egy kis helyzetjelentés. A férjem lelépett egy másik nővel ( aki 5 évvel idősebb nála és úszik a pénzben ) A hobbyjuk által ismerkedtek meg. Még most se vallotta volna be ha Én nem kérdezek rá a dologra...Voltak gyanús jelek. Most kipakolt minket a közös lakásunkból,én pedig a szüleimhez lettem költöztetve a lányunkkal :(
2015. aug. 6. 12:18
 16/16 anonim válasza:
Szia, mar mikor olvastam az elejet akkor gondoltam hogy mas nő lehet a dologban... Azóta mi a helyzet??
2018. márc. 21. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!