Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem nagyon sokat valtozott a hazassagunk ideje alatt. Ti is vagytok igy?
Elég minimális esélyed van a gyerekek elvesztésére, pláne, ha kiderül(és ez bizony egyszer csak napvilágot lát, örökké nem lehet titokban tartani), az apjuk iszik.
Az ivásnak előbb-utóbb meglesznek a külső jelei is, amiket nem lehet letagadni, a belső szervi problémákat már nem is említem, az orvosok nem hülyék.Egyébként, aki iszik, az 98%-ban nem ragaszkodik a kizárólagos gyerekneveléshez.A napjai nagy része úgyis az alkohol körül forog, ebbe nem fér bele a gyerek.És mindenki kevéssel kezdi, ez az évek során egyre nagyobb méreteket ölt majd, akkor, ha időben nem változtat magán.És kevés ember ismeri fel időben a jeleket és tesz ellene saját maga.Tehát, ha bizonyítod a szenvedélyét, nyert ügyed van.
Még nincsenek..de feltétlenül meg kell várnod, hogy legyenek?
Azt írtad jól keresel, eltudod tartani a gyerekeidet.Ezek alapján nem hinném, hogy győzne a férjed a bíróságon, pláne, ha bizonyítod az ivászatot.Ne légy gyáva, később rosszabb lesz!De te tudod, én nem várnám meg a dolgok rosszabbra fordulását.Abban az esetben maradnék ebben a házasságban, ha a férjemen látnám az akaratot a változtatásra, de ahogyan elnézem, ő nem akar ezen változtatni(csak mondja).És ez válóok.Nem kell mindent eltűrni csak azért, mert hozzámentél.
Az én apám is alkoholista volt, a fiútestvérem is iszik, és közben fényes tekintettel apánkra hivatkozik. Érdekes, én nem lettem alkoholista ugyanazzal az apával, bár szeretek néha borozni, de ez 2-3 havonta történik meg és csak 1-2 pohárral, úgyhogy szerintem jól vagyok ezen a téren.
A válás a következőképpen történik: Te vagy a felperes. Felkeresel egy ügyvédet, és a leírásba szépen beveszitek, hogy évek óta iszik és már ezt nem bírod. Nincs az az Isten aki neki ítélje a gyerekeket, amiért amúgy hálás is lehet, mert egyedülálló apaként azért nehezebb inni. Ha akarod, tehetsz érte. Ha nem, akkor valóban nincs kiút. A kérdés: akarod, vagy csak szeretnéd? Nincs mitől félni, jobb lesz egyedül. Ennél az egyedüllét sokkal jobb.
Nekem egyre aranyosabb az elettarsam.
Mi lenne,ha atkoltoztetnetek egy nagyon lerozzant lakasba es oreg vagy naon dagadt no melle 2 hetre?? Mondjuk anyospajti is megteszi. Utana tudna ertekelni.
N
De, PONT, hogy válóok, de ha a tönkre akarod tenni a gyerekeket, akkor maradj csak vele.
Majd aztán nézd végig, ahogy a fiad alkesz lesz, a lányod meg egy gyenge senki, aki agresszív fazonnal jön össze.
Mert mit látnak? Apa iszik, káromkodik, anya meg tűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!