Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után változott valami bennetek?
Leginkább Férfiak válaszát várnám de női tapasztalatok is jöhetnek.
Tényleg mások leszünk szülés után? Annyira kitágulhatunk hogy a férfi esetleg már nem úgy érzi a dolgokat? Vagy más szemmel néztél a feleségedre szülés után?
Minden tapasztalat érdekel még nem szültem csak 22 vagyok csak annyi mindent hallani hogy is van ez akkor??
Én 2 gyermeket szültem eddig,a férjem egyszer sem panaszkodott még hogy nem érez belőlem semmit. Néha van olyan együttlétünk ahol én nem mindig érzem rendesen de az csak azért lehet mert annyira síkos leszek 😅
Nálunk pl a mennyisége kevesebb lett mint mikor még csak ketten voltunk,de a minősége viszont sokkal jobb 😊
Kevesebb lett azért,mert az ember fáradt,a két gyerek sok erőt kivesz az emberből,aztán dolgozni is járni kell,így időben kevesebb jut egymásra,de amióta megszülettek a gyerekek a férjemmel sokkal szeretetteljesebb lett a kapcsolatunk,mert amióta szültem neki jobban szeret és tisztel,és én is ugyan így érzek ☺ Szóval a szex is közöttünk igazi szeretetteljes szeretkezés lett ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!