Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan, hogy megismertetek valakit, barátok lettetek, majd hónapok, esetleg évek múlva szerelem, párkapcsolat lett belőle? Mi változott meg bennetek, amiért egy idő után már nem barátként tekintettetek a másikra?

Figyelt kérdés
Elsősorban lányok válaszát várom. Akinek van kedve meséljen! :) Én is most hasonló helyzetben vagyok, ezért érdeklődöm.
2014. máj. 5. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, bár nem értem ez miért gond, mert velem is ez volt és szerintem ez nemtől független.

Mi neten ismertük meg egymást. Legjobb barátok lettünk, de mivel messze laktunk nagyon ritkán találkoztunk. Aztán amikor ideköltözött a suli miatt, rendszeresen találkoztunk, és valószínüleg ez változtatott a dolgokon. Én kezdeményeztem. Hogy miért azt nem tudom megmondani... ezt láttam jónak. Ő pedig hagyta magát, aztán meggondolta magát, aztán megint hagyta és így tovább egy ideig. Bizonytalan volt mert félt, hogy elveszíti a számára legfontosabb embert (engem). 2éve vagyunk együtt, nem vagyunk szerelmesek, de a kapcsolatunk tökéletes.

2014. máj. 5. 23:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a legjobb fiú barátommal voltam ilyen helyzetben. Mindent megbeszéltem vele, mindig mellettem volt és fordítva. Pótolta a lány barátok hiányát. A barátságból akkor kezdett szerelem lenni, amikor féltékeny lettem az egyik barátnőjére. Nem mertem neki elmondani, féltem, hogy megharagszik. Végül kiderült, hogy ő is érez valamit, mert állítása szerint jobban érezte magát az én társaságomban, mint a barátnője társaságában. A lány féltékenykedett, hogy én kikezdek a fiújával, pedig erről szó sem volt, csak barátok voltunk. Aztán szakítottak, mert a lány azt mondta neki, hogy vagy ő, vagy én. És engem választott. Itt kezdődött minden. Persze, rájöttünk, egy idő után, hogy ez a járás dolog nem megy nekünk. Míg legjobb barátok voltunk, nem volt olyan dolog amit szégyelltem volna előtte. De így, hogy a pasim lett már nem voltam annyira felszabadult, mert féltem, hogy megváltozik a véleménye vagy kiábrándul belőlem. És ő is ezt érezte. Pl már nem jártunk el együtt annyi helyre mint azelőtt, mert úgy láttunk nem szerelmes párnak való. És rossz érzés volt. Végül közös megegyezés alapján újra legjobb barátok lettünk, és azóta is ez a helyzet. Szerencse, hogy nem változott meg semmi közöttünk, mert legtöbbször, ha hasonló helyzettel találkozom, a pillanatnyi fellángolás után a barátság már nem lett a régi.
2014. máj. 6. 00:19
 3/4 anonim válasza:

Csak,hogy ne veszítsd el a hited...

Az én esetem más,mint a többi válasz adóé.

Én a páromat 15 éves korom óta ismerem.

Átélte velem a kamaszkorom. Mindent tud rólam,a zülléseimet,a rossz kapcsolataimat,a hétvégi sörözgetéseknél is velem volt végig.... szóval ismeri a rossz oldalamat is,a hibáimmal együtt.

Bennünk annyi változott,hogy jobban vágyunk egymás társaságára. Bízunk egymásban és mindent megtennénk a másik boldogságáért. Nagyon boldogok vagyunk 9 hónapja.

Nem kell azt hinned,hogy csak megromolhat a kapcsolatotok.

Ha szerencséd van és ugyanúgy érez mint te,akkor próba szerencse.

De nem elég ha csak összejöttök. Ha nincs meg a szerelem értelmetlen az egész. De ha megvan,akkor is vigyáznotok kell rá. Ne feledkezz meg róla,hogy ő egy igazi ajándék számodra és hogy nem kaphatod vissza amikor csak akarod.

21/L

2014. máj. 6. 19:00
 4/4 anonim válasza:
Én is fiú vagyok de velelem volt, én nyáron ismertem meg egy lányt, eggyre jobb barátok lettünk majd egyszercsak a tesómat elkezdte faggatni rollam, érdeklődött irántam.... E közben én is elkezdtem érdeklődni utánna majd összejöttünk, nem sok idő jellett hozzá hogy rájöjjünk, hogy ez nem működik köztünk de azóta is legjobb barátok vagyunk.
2014. máj. 6. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!