Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Változott valami bennetek,...

Változott valami bennetek, nálatok szülés után? (nem tudom jobban kifejezni)

Figyelt kérdés

Én pl mindig fagyosszent voltam, még nyáron is paplannal takaróztam. Szülés óta pedig még nem fáztam, pedig már 1 éves a kisfiam.

Mitől lehet ez?

2009. okt. 14. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindig van rajtam egy kis babanyál :)

Ha viszont komolyra veszem a kérdést, szép lett az arcbőröm, nulla ragya rajta. Kicsit izzadósabb lettem hónaljtájban. Lassabban nő a lábszőröm.

Üdv, 10 hónapos anyuka.

2009. okt. 14. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs pattanásom amióta szültem,sőt a terhességem alatt sem volt. Azelőtt mindig nyomkodtam, most meg nagyítóval sem találok semmit. :)
2009. okt. 14. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jobban izzadok, pattanások száma változatlan:( És nagyon hullik a hajam...

De ami a lényeg, százszor boldogabb vagyok, mint előtte! :)

2009. okt. 14. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:

én is képes voltam a szülés előtt megfagyni, azóta viszont kevésbé érzem a hideget. Amióta a fiam megvan (most 11 hónapos) sokkal kevesebb alvásra van szükségem, de nem miatta, mert nagyon jó alvó. A mensim sokkal "könnyebb" előtte sokat szenvedtem volt, most szinte észre se veszem. A hajam nekem is nagyon hullott, most kezd helyre állni, de csak mióta levágattam. Fájt a szívem érte, mert derékig ért, de állandóan a gyerek kezéből és szájából szedegettem a hosszú szőke hajszálakat.

Biztos, hogy egy terhesség és egy szülés sok hormonális változást hoz az ember lányának életébe, és szerintem ezek a felelősek.

2009. okt. 14. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Azelőtt mindig a halálomon voltam az influenzától. Amit más simán lábon kihordott, attól én napokig lázas voltam, iszonyat náthás, beszélni nem tudtam a torokfájástól, ráadásul mindezt több mint egy hétig. Most pik-pak 3 nap alatt letudom az egészet, persze nem vagyok a topon, de láz max egy nap és legutóbb még a torkom sem fájt, csak dög náthás voltam. Ilyen velem 15 éve nem volt. Igazából nem tudom eldönteni, hogy erősebb lett az immunrendszerem, vagy a szervezetem tudja hogy most nem lehet "kidőlni" és jobban dolgozik a vírusok ellen, vagy egyszerűen csak nincs időm szenvedni és sajnálni magamat.
2009. okt. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!