Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mikor fogják felfogni, hogy olyan kapcsolatba nem érdemes szülni, ahol a pasi nem veszi őket feleségül?
Rengeteg olyan példa van a nők előtt, amikor a fickó gyereket nemz a nőnek, majd rövid időn belül továbbáll.
A nők mégis szülnek olyan férfiaknak (?) is, akik arra sem képesek, hogy házasságot kössenek, elköteleződjenek, egészséges családi életet éljenek.
Annak pedig mindig nyomós oka van, ha egy férfi nem nősül...
Akkor mégis miért dőlnek be a nők újra meg újra az ilyen léhűtő pasiknak?
De még mindig nem értitek, nem a házasságtól fog függni, hogy egy kapcsolat jól fog-e működni vagy sem.
Hanem a két félen.
Nem a házasságban teljesedik ki a kapcsolat tetőfoka, hanem csak a családalapításban.
A házasság az csak egy papír, hogy hivatalosan is együtt vagytok és kész. Ettől még nem fog megváltozni az életetek.
Van, aki házasság mellett is megcsalja a párját, na erre mit léptek? Ezért aztán marhára fölösleges volt összeházasodni.
ui.: Akkor minden férfi komolytalan, aki nem akarja elvenni a párját, de akár több évtizedet is együtt vannak boldogok, gyerekük van.
Gratulálok a beszűkült látókörödhöz, hogy azt hiszed, hogy a házasság a minden. Képzeld, nem minden!
Hűha! Gratulálok a széles látókörödhöz! :) Jót nevettem! :) Széles látókörnek nevezni az ostobaságot, ez igen! :)
Csak majd magyarázd meg a gyerekednek, amikor sírva megy haza az oviból, mert csúfolni fogják a széles látókörű anyja miatt! Merthogy a gyerekek sajnis nagyon gonoszak tudnak lenni egymással, és a tiéden nem lesz nehéz fogást találni....
És vajon miért is gonoszak? Kiktől is tanulják a gonoszságot a gyerekek?
Hát persze, hogy a szüleiktől, a sz..r nem nekik való mesékből..stb.
Szóval minden hiba a szülőkben kereshető. Egy gyerek önmagában nem rossz, csak ha azzá nevelik, vagy éppen ellenkezőleg, nem nevelik megfelelően!
Akkor légyszíves csak erre az egy kérdésre válaszolj nekem:
Miért van manapság annyi válás?
#23 Igen, minden férfi komolytalan, aki nem akarja elvenni a "párját".
U.i.: párja a zokninak van. Egy egészségesen és felnőtten gondolkodó, komoly és felelôsségteljes férfinakpedig felesége és családja.
Attól, hogy te torz családban nőttél fel, még nem vagytok követendő példa.
Ahogy az sem, aki úgy gondolja, hogy jobb házasságban (szerintem is).
Ettől még nem kell egymásnak esnetek. Mindenki úgy pórbálja élni az életét, ahogy szeretné és jónak látja.
Szerintem a lényeg az az kellene, hogy legyen, hogy ha már gyermeket vállal az ember, a pár, akkor próbálja meg a gyerekei számára a legjobb körülményeket biztosítani!
Legyen az házasságban, élettársi kapcsolatban, vagy megosztott felügyelet mellett.
Ne felelőtlenül ugorjanak bele a gyerekvállalásba, szerintem ez kellene, hogy legyen a legfontosabb, amit ennél a kérdésnél fel kellene fogni.
De, ez, csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!