Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A nők mikor fogják felfogni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mikor fogják felfogni, hogy olyan kapcsolatba nem érdemes szülni, ahol a pasi nem veszi őket feleségül?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan példa van a nők előtt, amikor a fickó gyereket nemz a nőnek, majd rövid időn belül továbbáll.

A nők mégis szülnek olyan férfiaknak (?) is, akik arra sem képesek, hogy házasságot kössenek, elköteleződjenek, egészséges családi életet éljenek.

Annak pedig mindig nyomós oka van, ha egy férfi nem nősül...

Akkor mégis miért dőlnek be a nők újra meg újra az ilyen léhűtő pasiknak?

2017. aug. 11. 13:08
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
81%

Mondd már el légyszives, hogy mi a garancia arra, hogy ha aláírsz egy papírt akkor életed végéid együtt maradtok? Te még soha nem hallottál olyanokról akik házasság és abban vállalt gyerek után váltak el? Csak mert rengeteg van. Attól egészséges egy család, hogy papírjuk van róla? Mesélek... szüleim 4 év után házasodtak össze, 1 év múlva születtem én (eddig számodra teljesen elfogadható, igaz?).. 22 év múlva derült ki, hogy apám már 11 éve nőről-nőre jár és csak azért nem lépett le előbb, mert nem akart engem elhagyni... Én, gyerek részről azt mondom, mindhármunknak az lett volna a legjobb, ha 11 éves koromban lelép...

Másik példa: anyukám főnöke és a párja kb 40 éve élnek boldogan együtt, van egy lányuk (már unokájuk is), ott a nő nem akart házasodni, pedig a férfi megkérte a kezét. Ő azt mondja, neki nem kell papír arról, hogy együtt akar élni valakivel..

Nekünk is 2 gyerekünk van, de nem jött szóba a házasság, feleslegesnek tartom, pedig nő vagyok! Nem tudom miért lenne jobb úgy...

Nem arról szól az élet hogy a nőt el kell venni mert különben semmit sem ér, ugyanannyi beleszólása van a házasságkötésbe, mint a férfinak.

Ez nem bedőlés, hanem döntés

2017. aug. 11. 13:46
 12/41 anonim ***** válasza:
42%

#2-vel értek egyet!

Valóban csak az ilyen buta nők csinálnak ilyet, de függetlenül attól, hogy ezt, házasságban vagy egy rossz kapcsolatban teszik.

A legnagyobb baj az, hogy mindig a gyerekek sérülnek s legjobban.

2017. aug. 11. 13:47
 13/41 A kérdező kommentje:

Én is a #2-vel értek egyet, és nem győz meg egy-egy ellenpélda, amikor egy általános iskolai osztályban a gyerekek 95%-ának van mostohanyja, mostohaapja, féltestvére, mostohatestvére, zűrös családi háttere.

És sajnálom, de a gyereknek nem hiszem, hogy az jó, hogy az anyja meg az apja együtt járnak, vagy együtt élnek, de nem házasok. Együtt járni a tinik szoktak, meg azok, akik túl x kapcsolaton mrgkeseredtek, és nem akarnak újra elkötelezôdni. Egy értelmes felnőtt ember nem takarózik olyan üres frázisokkal, mint hogy "a papír nem garancia semmire"! Akik ezt puffogtatják, az élettársi kapcsolatra mit mondanak? Azt, hogy a nagy büdös semmitől meg majd működni fognak a dolgok?!

2017. aug. 11. 14:04
 14/41 anonim ***** válasza:
88%
Írd már le légyszives, hogy mit változtat a kapcsolaton a házasság! Őszintén érdekel a véleményed!
2017. aug. 11. 14:17
 15/41 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, hallottad már azt, hogy egy kapcsolat működése KÉT EMBEREN MÚLIK???

Tehát, ha nem tesznek nap mint nap a kapcsolatért a felek, lehetnek akár házastársak, vagy élettársi viszonyban, a kapcsolat meg fog halni.

Tényleg nem egy házassági szerződés fogja azt eldönteni, hogy most milyen lesz egy kapcsolat, az max csak jogi úton bonyolítani tudja a dolgokat.

Fogd már fel végre, a házasság is, és az élettársi kapcsolat is, csak a két félen múlik.

A házassági papír nem ment ment semmit és senkit, ha a két fél sz..rik a kapcsolatra, elhanyagolják egymást..stb.

Szerinted akkor miért van annyi válás? Pedig sokan megházasodnak és oltári nagy a válások száma.

Na látod, nem a házassági papír dönti el, hogy most együtt marad-e a két fél vagy sem!

Ha ezt nem látod be, akkor elég sötét az agyad!

2017. aug. 11. 14:24
 16/41 A kérdező kommentje:

#15 Akármilyen felháborodott és primitív hangnemben írsz, én attól még akkor is úgy fogom gondolni, hogy a családalapítás, és az egymással való törődés egyik lépcsőfoka a házasságkötés.

Te ezt nem így gondolod, én vidzont igen. Én nem szülnék olyan férfinek, akinek d@gni jó vagyok, de hivatalosan nem vállal fel. Ennyi. Aki bevállalja, annak váljon az ilyenfajta kapcsolat egészségére, az én gyomrom viszont nem veszi be sem a vadházasságot, sem pedig a zabigyerekeket (mert ha tetszik, ha nem, a házasságon kívül született gyerekek zabigyerekek, és ezt meg is kapják előbb, vagy utóbb a gyerekek egymástól).

Az pedig, ha egy pasi nem veszi el feleségül a nőt, akivel családot kíván alapítani - az én olvasatomban - nem a megbízható és felelős férfi ismérve.

2017. aug. 11. 14:39
 17/41 anonim ***** válasza:
68%

Na, egy újabb lúzer nő sipákolása a nagyérdemű felé...

Mucika, azért mert neked nem jött össze, még más nőnek összejöhet.

Ha arra sem voltál képes, hogy kompromusszumokkal kezelj egy kapcsolatot, akkor igen, neked csak a sipítozás maradt...

2017. aug. 11. 14:48
 18/41 anonim ***** válasza:
52%

"én attól még akkor is úgy fogom gondolni, hogy a családalapítás, és az egymással való törődés egyik lépcsőfoka a házasságkötés. "

Akkor szerezz be jó sok macskát, ha ilyen a hozzáállásod és a viselkedésed a témával kapcsolatban.

Oké, szülsz egy házasságban gyereket..és? És ha tönkre megy a házasság, na akkor mi van? Akkor is az a házasságkötéses papír fogja megmenti a két szép szemedet és nem az, hogy a pároddal együtt mit rontottatok el?

Jaj, de egy sötét éretlen kislány vagy.

Akkor arra válaszolj már légyszíves:

miért van manapság annyi válás?

2017. aug. 11. 14:54
 19/41 anonim ***** válasza:
54%
#18 nagyon kötöd az ebet a karóhoz, csak azt nem fogadod el, hogy egy kapcsolat a házasságban, majd a családalapításban teljesedik ki. Dolgozni kell k..va sokat azért, hogy minden jól működjön, ez igaz. De aki annyit sem tesz meg a kapcsolatáért, hogy felelősséget vállal hivatalosan is a családjáért, attól mit lehet várni? Az mit tesz a kapcsolatáért? Ezt meg tudod magyarázni?
2017. aug. 11. 15:01
 20/41 anonim ***** válasza:
39%

69%-nak hiába próbálsz érvelni, magyarázni bármit is.

A berögzült kis világában él és szentül hiszi, hogy csak az lehet jó, amit ő mond.

Ő azok közé a nők közé tartozik, akik áltatják magukat, az ilyeneknek hiába magyarázna bármit is az ember, egyszerűen képtelen másképpen gondolkozni.

2017. aug. 11. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!