Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes önpusztító életmódba kezdenie annak, aki 24
évesen is szűz és a kinézete miatt soha nem is lesz
esélye legalább átlagosan szép barátnőre?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy elkezdek ipari mennyiségben cigizni/inni. Egyrészt felszabadultabb lennék tőle, ami lehet valami fordulatot is okozna a csajozás során (rosszfiús effekt, lazaság), másrészt nincs veszítenivalóm, mert hiába a sok év egészséges életmód, "naturálban" is csak egy alacsony és vézna huszonéves ember lettem, így sok mindent már nem nagyon ronthatok el jobban a testemen. Komolyan gondolom a dolgot és légszíves ti is komolyan álljatok a kérdésem megválaszolásához. Az egész életben az a legfájdalmasabb, hogy más pasi - aki Mekis kaján él, egy métert sem futott, cigizik/iszik orrba-szájba - olyan géneteket örökölt, aminek a következtében +185 magasra és jó nagy darabra is simán megnőtt és az igénytelensége dacára kifejezetten szexi barátnői voltak, mert férfiasnak néz ki. Én meg már régóta jókisfiúként állok az élethez (sport, tanulás, egészséges életmód, alázat) és jutalmul ezt kapom vissza az élettől. Vannak ilyen hozzám hasonló srácok, akik ilyen formában lettek megszívatva? Dühítő, mert sokat fektettem abba, hogy felnőttként jó pasi legyek és a végén mégis pofára esés lett a vége. Emlékszem pedig gyerekkoromban mennyire dicsértek, hogy "Szép/okos/ügyes fiú vagy, a lányok biztos nagyon szeretni fognak téged." (tényleg jóképű gyerek voltam, most is az vagyok) aztán jött a serdülőkor belerondított az egész életembe. :'( Komolyan sokszor a sírás kerülget, más jó adottságokkal rendelkező ember el sem tudná a helyzetemet képzelni.
Arról nem írtál - bár annyira nem is tartozik talán ide -, hogy az életed más területein hogy alakultak a dolgaid. Nem kéne, hogy ennyire alárendeld magad a nőknek, látszik a leírásból, hogy teljesen ekörül forog nálad minden, és mivel nem voltak sikereid benne, önpusztításban gondolkozol. Tényleg ennyi lenne az élet: ha van nő, az = siker, ha nincs, az = kudarc? Nincsenek más aspektusai az életnek, amik boldogságot okoznak?
2017. jún. 10. 20:54
4/18 anonim válasza:
Igen. Neked mar csak ennyi oromod lesz
2017. jún. 10. 20:57
5/18 anonim válasza:
Hát, azért olyan sokat nem fektethettél, mert némi munkával nagyon frankó testalkatokat lehet összekalapálni 20 éves kor előtt.
Nomindegy.
A lényeg, hogy veszve sosincs semmi: a csontozatod ugyan nem, de az erőnlétedet, vagy az izomtömeged még most is tudod alakítani.
Ami sokkal jobb, mintha a sok negatív tulajdonságod mellé még összeszednéd a cigit, meg a piát, merugye... ha így is szrul megy a nőzés, akkor még két komoly "rosszponttal" csak kvázi lehetetlen lesz.
2017. jún. 10. 20:58
6/18 anonim válasza:
Jahh... most látom: azt az alázatot viszont k. gyorsan felejtsd el!
2017. jún. 10. 20:59
7/18 anonim válasza:
Hiába vannak az életnek más tényezői is, ha az ember kódoltam vonzódást érez az ellenkező nemhez. De ennek a beteljesülését az adottságok akadályozzák.
Én nem nartozom a kérdésben szereplő szituációba, de átérzem.
Van pár haverom akiken látom és tudom, hogy körülbelül ugyan ezzel küzdenek mint ami itt a kérdésben szerepel.
2017. jún. 10. 21:03
8/18 A legrosszabb válasza:
Nekem ez az "átlagosan szép barátnő" szúrja a szemem. Nekem átlag alatti fasziként semmiképp sem kéne egy tipikusan szép csaj, akire 100 bikából 98 rámozdulna. Nem olvastam el a regényt, foglald el, kösd le magad, rengeteg hobbi létezik. A desktopom tele van mappákkal, amikbe gyűjtögetem a tutorialokat, tananyagokat, olvasmányokat (pl. Qgis, PowerShell, VBScript stb.), de ha épp kedvem tartja, lezúzok egy laza 40-est kerékpáron, soha nem unatkozok, soha nem vágyakozok egy nő után sem. Persze királyság odaverdesni az orruk alá az aljasságukat, ők mégis úgy hiszik, epedésből teszi az ember.
2017. jún. 10. 21:03
9/18 anonim válasza:
nagy baj lehet a fejedben, ha csak a nők miatt élsz egészséges életmódot.
2017. jún. 10. 21:06
10/18 anonim válasza:
Az önpusztítás mindig is élvezetet okozott az embernek, míg az önfejlesztés csupán egy maszturbáció. Ahogy ezt a Harcosok Klubjában is elmondták. Igen ám, de az csak egy hatásvadász film, a valóság az, hogy az önpusztítás során tényleg leépülsz. De ha ilyen életed van, 24 évesen egy nőnek sem kellettél és nem is kellesz, ebből az életből már nincs sok mindent "leépítened", ennél már úgysem lesz rosszabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!