Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy feltűnően szép lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feltűnően szép lánynak miért akarnak többet adni mint egy átlagosnak?

Figyelt kérdés

Társkeresőn kíváncsiságból lecseréltem a profilképemet egy tökéletesen babaarcú lány képére.

Egyből olyan üzenetek jöttek, hogy elvinnék vacsorázni, wellnessezni, ha elmenne az illetővel nyaralni fizetné az útját, stb.

Nem sajnálom én mástól a jólétet, ha megdolgozik érte, de szimplán azért kapjon valaki többet, mert szebbnek teremtette a természet?

Igen, bevallom rosszul esett, hogy én fel sem érhetnék ahhoz a lányhoz, hiába hosszú a hajam, és hiába dicsérik a szemeimet, ha mégsem vagyok olyan tökéletes, hogy más olyan kedves legyen velem mint egy szebb nőtársammal...

Az átlagos lányok kevesebbet érnek mint a szebbek, dekoratívabbak?

2017. jún. 10. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2%
Mert megérdemeljük :)
2017. jún. 10. 20:13
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Dehogyis, itt arról van szó, hogy abban a hitben(vagy tévhitben?) vannak a férfiak, hogy a bombanőket csak pénzzel lehet megvenni. Ezért ajánlanak fel mindenféle wellness, nyaralás, vacsora, meg hasonló dolgokat, mert úgy gondolják(vagy az a korábbi tapasztalatuk), hogy erre vevők. Szerintem ne sajnáld, hogy egy ilyen dolognak nem vagy a részese, a felszínesség és az érdek mozgatja, te pedig vélhetően ennél egy mélyebb dologra vágynál.
2017. jún. 10. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Aztán ha a babaarcú szépség jól átdobja őket a palánkon a wellnessért cserébe, akkor megy ám a sírás-rívás. De azt is az átlagos lányok szívják meg, mert nekünk nyavalyognak. Szerintem az a legjobb, hogy a férfiaknak egy cseppet sem számít a külső :D Áh, dehogy...
2017. jún. 10. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Miert er tobbet a gyemant mint az aluminium? Miert szebb a homokos tengerpart mint a gyep?

Tok felesleges ilyeneken ragnod magadat. Aki szep az mindig szerencsesebb lesz.

2017. jún. 10. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasikért nem kár. :-)
 6/11 anonim ***** válasza:
16%

Miért, Te kimész egy ronda ruhában az utcára??

Mi így vagyunk a nőkkel..

7/11 anonim ***** válasza:
100%

Megint csak a férfiakra van vonatkoztatva egy olyan dolog ami pepitában igaz a nőkre is.

Például egy nem túl jó pasiért szinte soha semmit nem fognak megtenni a nők. Ha ő nem kezd el csajozni akkor egyetlen nő sem fog nála jelentkezni. Ellenben egy helyesnek, sármosnak, jóképűnek és jó pasinak tartott egyénnél kelletik magukat a nők. Dúródnak oda hozzájuk mosolyogva a vendéglátó helyeken a csajok, rommá likeolják a képeiket a közösségi oldalakon és akár még a társkerenőn is rájuk írnak. (főleg Tinderen)

Igen, bevallom rosszul esett, hogy én fel sem érhetnék ahhoz a sráchoz, hiába hosszú a ..rkam , és hiába dicsérik a széles vállam, ha mégsem vagyok olyan tökéletes, hogy más olyan kedves legyen velem mint egy szebb férfitársammal...

Az átlagos srácok kevesebbet érnek mint a jóképűbb, izmosabbak?

2017. jún. 10. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:

A szépség jó karma.

Lehet hogy megérdemelte.

2017. jún. 10. 20:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én átlagosnak se mondanám magam, vagy az átlagos alsó szintjét karcolom maximum. Szerinted én hányszor tettem már fel ezt a kérdést fiatalabb fejjel? Cipeltem már húsz kilós bőröndöt egyedül lépcsőn, mellettem férfiak tömkelege elhaladva, és egyedül egy nyugdíjas néni szánt meg és segített húzni... A férfiak soha nem vettek észre, aki volt udvarlóm, általában szintén egy "alacsonyabb kasztból" származott. Köpködhetünk az ilyen szintű kategorizálásra, de attól még nem fog kevésbé létezni. Mindig is egy kis szellem voltam, ez van. Ezt el kell engedni, különben felemészt.

Az egyetlen ami vigasztal, hogy a természet kompenzált, és olyan tudásom illetve képességeim vannak, amivel kiugróan sok pénzt keresek (beláthatjuk, hogy nem a külsőmmel) és minden ami a széplányoknak "jár" alanyi jogon, azt meg tudom magamnak venni. Úgyhogy a dolgok tárgyi értelemben vett jó részéből (wellness, nyaralás, jó kocsik, luxus lakás) nem maradok ki, csak az érzelmi részből. Utóbbira meg az isten teremtett macskákat. :D

2017. jún. 10. 21:10
 10/11 A legrosszabb ***** válasza:
Férfiként ezeken a faszikon hangosan szoktam röhögni, akik a női szépségtől azonnal lihegő pincsivé változnak. Röhögj rajtuk te is!
2017. jún. 10. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!