Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, ha egy szép lány átlagosnak "álcázza" magát?
Ha adott egy szép arcú lány, akinek szép szeme, ajkai vannak, szóval jó nő lehetne. Viszont direkt átlagosítja magát. Pl szemüveget hord, egyszerűen öltözik, nem hord ékszereket, alig sminkel, igyekszik nem kitűnni semmivel, mindezt direkt.
(Ha vannak olyan képei, amin valóban jól néz ki, csak egyszerűen nem foglalkozik ennyit magával)
Tiszta és ízléses, nem igénytelen
Kezet csókolnék neki. Utálom a feltűnősködést, a túlcicomázottság minden formáját, az egyszerűség és az ízlésesség híve vagyok. Ez pedig különösen olyan embernél érték, aki úgymond megtehetné, hogy feltűnő legyen, mégis a visszafogottságot választja. Engem személy szerint vonzanak az ilyen nők/emberek, tulajdonképpen én is ilyesmi vagyok, csak fiúban. Az már kérdés, hogy milyen a személyisége, de ez a magatartásforma és stílus indukál egyfajta érett és érdekes jellemet, véleményem szerint. Szóval tiszteletem a lánynak, ha fiú vagy kérdező, akkor érezd magad szerencsésnek, ha közelebbről is megismerheted őt! :)
Ui: Az "álcázza magát" kifejezés elég lekicsinylően hangzik, ha így érzi jól magát, akkor az tiszteletreméltó.
25 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!