Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy feltűnően szép lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feltűnően szép lánynak miért akarnak többet adni mint egy átlagosnak?

Figyelt kérdés

Társkeresőn kíváncsiságból lecseréltem a profilképemet egy tökéletesen babaarcú lány képére.

Egyből olyan üzenetek jöttek, hogy elvinnék vacsorázni, wellnessezni, ha elmenne az illetővel nyaralni fizetné az útját, stb.

Nem sajnálom én mástól a jólétet, ha megdolgozik érte, de szimplán azért kapjon valaki többet, mert szebbnek teremtette a természet?

Igen, bevallom rosszul esett, hogy én fel sem érhetnék ahhoz a lányhoz, hiába hosszú a hajam, és hiába dicsérik a szemeimet, ha mégsem vagyok olyan tökéletes, hogy más olyan kedves legyen velem mint egy szebb nőtársammal...

Az átlagos lányok kevesebbet érnek mint a szebbek, dekoratívabbak?

2017. jún. 10. 20:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Luxus kézót amortizáltatod a macskákkal?

Ha tényleg szellemileg toppon vagy és kiemelkedő az intellektusod akkor találhattál volna már valakit, mert vannak nem túl szép, de okos férfiak akik az okos nőket kedvelik. Csak ők pont olyan visszahúzódóak szoktak lenni mint amilyen te is lehetsz.

2017. jún. 10. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!