Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Vágattátok már fiúsan rövidre a hajatokat a férjetek/párotok kedvéért? Megérte?
Önző banda vagytok Én (ffi) pl. simán leborotváltam a szakállam a barátnőm kérésére - (kivárva a tanév végét, mert ped. vagyok, és tanév közben nem szívesen változtatok ilyenen). Mondtam nek, tanév végén leborotválom, s ha neki az jobban "bejön" úgy is maradok. És így is maradok (ha egyéb okból nem szakítunk - vagy legalább is addig így maradok).
Miért és ki kérné a rövid hajat(?) - kérdésre: Pl. én is kértem a volt nejemet, hogy vágassa rövidre a dús, fekete, hosszú haját - mert egyfelől sex közben mindig csak a gond volt vele - más felől nem tudta olyan gyakran mosni, hogy ne legyen (nemjó) szaga. Nem vágatta le - mert azt gondolta, hogy az az ő személyiségéhez hozzá tartozik, meg ő így lett "megszokva". Ami szerintem megváltoztatható. De ő nem változtat.
Igen. Igen ☺
Nem okozott gondot, csak neki akarok tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!