Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Vágattátok már a...

Lányok! Vágattátok már a viszonylag rövid hajatokat még rövidebbre? Esetleg nagyon rövidre?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és egy éve van rövid hajam ami korábban hosszú volt. Szeretnék változtatni most egy kicsit, de megnöveszteni nem akarom újra. Arra gondoltam, hogy még jobban levágatom. Volt olyan akinek jobban bejött egy egész rövid fiús haj?

2013. szept. 29. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én tavaly a vállig érő hosszúságú hajamat teljesen kopaszra vágattam. Voltam pár kollégámmal egy jótékonysági bálon. Rákosoknak gyűjtöttek pénzt, és hát arra lehetett pénzt fogadni hogy melyik nő válik meg a hajától. Én úgymond 220 fontot "kaptam" azért hogy kopasz legyek. Természetesen a pénz nem az enyém lett, hanem az alapítványé...

Bevallom, fura volt kopasznak lenni, mert állandóan fázott a fejbőröm..:) (nem én voltam az egyetlen aki kopasz lett nő létére)

38/N

2013. szept. 29. 23:25
 2/5 Dreigang válasza:
100%
(Fiú vagyok.) Akinek szép a fejformája, annak jól áll. Férfiaknál dettó. Ha mellette még olyan az arc/jellem karaktered, amihez ez passzol (pl. markáns, fiús, vagány, esetleg nagyon nőies), akkor érdemes kipróbálni, a hajad úgyis visszanő.
2013. szept. 29. 23:45
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
szerintem csak nagyon szép archoz áll jól. Nekem tönkrement a hajam, levágattam nagyon rövidre, de nem állt jól, úgyhogy visszanövesztettem.
2013. szept. 30. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Húgomnak mindig nagyon hosszú haja volt, fenékig ért, és rettegett, amikor pár centiket le kellett vágni a végéből.

Most ilyen haja van:

[link]

... és még szeretne belőle vágatni.

Neki nagyon bejött, azelőtt olyan kis nebáncsvirág volt, aki elbújt a haja mögött, most pedig sokkal vagányabb, magabiztosabb, és talán furcsa, de nőiesebb.

2013. okt. 1. 02:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Levágattad még jobban?
2014. ápr. 11. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!