Lányok! Vágattátok már a viszonylag rövid hajatokat még rövidebbre? Esetleg nagyon rövidre?
Hát én tavaly a vállig érő hosszúságú hajamat teljesen kopaszra vágattam. Voltam pár kollégámmal egy jótékonysági bálon. Rákosoknak gyűjtöttek pénzt, és hát arra lehetett pénzt fogadni hogy melyik nő válik meg a hajától. Én úgymond 220 fontot "kaptam" azért hogy kopasz legyek. Természetesen a pénz nem az enyém lett, hanem az alapítványé...
Bevallom, fura volt kopasznak lenni, mert állandóan fázott a fejbőröm..:) (nem én voltam az egyetlen aki kopasz lett nő létére)
38/N
Húgomnak mindig nagyon hosszú haja volt, fenékig ért, és rettegett, amikor pár centiket le kellett vágni a végéből.
Most ilyen haja van:
... és még szeretne belőle vágatni.
Neki nagyon bejött, azelőtt olyan kis nebáncsvirág volt, aki elbújt a haja mögött, most pedig sokkal vagányabb, magabiztosabb, és talán furcsa, de nőiesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!