Mennyivel vágassam rövidebbre a hajam?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen vágattam le a félhosszú hajamat rövidebbre. Sajnos akárhogy fésülöm, nem nagyon tetszik. Szeretném egy kicsit rövidebbre vágatni. Szerintetek ha mostaninak a felére vágatom, akkor az már túl rövid lenne?
Ti milyenre vágatnátok?
Ilyen hosszú volt:
Most ilyen:
2013. szept. 29. 19:34
1/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem inkább növeszd vissza, az jobban állt.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de a hosszút már nagyon untam és még soha nem volt rövid hajam. Hosszút már nem szeretnék többet.
2013. szept. 29. 20:03
3/7 anonim válasza:
A fele az már szerintem elég rövid lenne. Annál jobban ne vágasd le.
Én maximum a tetejéből vágatnék és esetleg hátul felnyíratnám.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne vágasd rövidebbre.
5/7 anonim válasza:
Mi történt? Levágattad?
Én a helyedben kipróbálnám egész tüsisre, hátul felnyírva.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen levágattam, már kb. egy hónapja egész rövidre. Mondtam a fodrászomnak, hogy nagyon rövidet szeretnék és rábízom, hogy milyenre vágja. Felül és oldalt ollóval, hátul pedig géppel felnyírta. Azóta már kicsit visszanőtt. Most akarom újravágatni. :)
2013. nov. 29. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!