Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen hajnál hogy nézne ki,...

Ilyen hajnál hogy nézne ki, ha levágnám elől rövidebbre? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Szóval,ilyesmi a hajam most. Hullámos,és ugyanolyan hosszúságú mindenhol (kivéve ugye a frufru)... Csak az a bajom vele,hogy hajmosás után még elmegy,de egy idő után kezdem oroszlánként érezni magam. Nagyon hülyén érzem magam így... merthogy a fejem tetején lapos a hajam,viszont a nyakamnál és attól lefelé tökhullámos és rengeteg hajam van... és nagyon zavaró,mert a fejem eltörpül mellette. KB ilyen:

[link]

Csak nekem a fejem kisebb,és így a hatalmas bozontom mellett tényleg eltörpül és hülyén áll.:( És arra gondoltam,h pár első tincset levágnék a vállamig,mert ugye úgy kevesebb lesz a hosszú bozont. Szerintetek milyen lenne úgy a hajam? Képet is linkelhetnétek. Köszi!

2013. jún. 4. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
meg is ritkíttathatod fodrásszal,bár az elmondás alapján elég szép hajad van :)
2013. jún. 4. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:

youtubon tudsz videókat nézni, homemade hair cutting :)

de nem tudom, hogy nézne ki a hullámos hajad, ha levágnál belőle.

2013. jún. 5. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
hát megértelek, mert ugyanez hosszu haj és rengeteg én is nagyon elfogadnám az ofinát de nekem tavaly volt is és még inkább több hajam lett tőle szóval nekem nem vovlt jó Próbálj meg ritkitani de ha tényleg olyan sok hajad van akkor először még az sem fog látszodni nekem sem látszódott
2013. jún. 5. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. tikitasd ki a gahaj és az ofina jó dolog nekem is van kicsit oldalra. Hajmossáskor megvasalom elöl meg ahol szerintem nagy és másnapra már sokkal jobb.
2014. júl. 1. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!