Ha levágom (nem tövig) a szempillám akkor visszanő? Az alsó szempilláim nagyon hosszúak, ezért kb a feléig levágnám (csak az alsót). Ha megteszem ugye nem nő vissza?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 13:26
1/5 anonim válasza:
Nem veszed észre hogy minden szőr amit elvágnak újra nő?
2/5 anonim válasza:
A levágott szempilla is újra kinő.
(Szerintem inkább örülnöd kéne a hosszú szempillának, mert az olyan szép! Minden nő azon mesterkedik hogy hosszú, csábos szempillája legyen. :)
De ha fiú vagy, akkor is szép a hosszú pilla. Kérdezz csak bármilyen lányt. Én imádom a hosszú pillájú srácokat.)
3/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de csak az alsó szempillákról van szó, de olyan furán néz ki ha azokat is kifestem...
2012. aug. 22. 16:04
4/5 anonim válasza:
Visszanő.
Ha levágod még hülyébben fog kinézni, ráadásul ha bénázol, kiszúrod a szemed. De amúgy tényleg, akkor a vége nem lesz átlátszóbb, és olyan hülyén néz ki, ráadásul egyenletesre vágni sem lenne egyszerű.
Hülyén néz ki kifestve? Akkor talán ne fesd. xD Nem kötelező alul-felül is, alul én se szoktam, mert zavar. És képzeld, még nem dölt össze a világ se emiatt. :P
5/5 anonim válasza:
Én se festem az alsó szempilláim, csak a felsőt. PEDIG nekem ráadásul nagyon rövidek az alsó szempillák és szőkék, tehát nem is nagyon látszanak! De hát alul nem sok értelmét látom festeni... Szóval énrám ráférne az alsó szempilla festés, de még sem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!