Ti is azt tapasztaljatok, hogy a fodrászok szinte mindig rövidebbre vágatják a hajt, mint ahogyan az illető szeretné?
Igen. Nem rég voltam egy új fodrásznál, mert felajánlotta, hogy megcsinálja a hajamat, én meg mondtam: Miért ne?
Kértem, hogy csak fessen, esetleg egy egészségügyi vágást csinálhat, és ne legyen lépcsőzetes. Hát vágott vagy 6 centit a hajamból, és az alja lépcsőzetes lett. Pedig így is csak vállig ér a hajam. Előtte örültem, hogy legalább a lapockámig leért, most megint várhatok legalább fél évet. Nagyon dühít.
Soha többet nem megyek vissza. Szerencsére a régi fodrászom nem ilyen, ő inkább nem vág a hajamból, mert tudja, hogy ha vágna akkor az nekem már túl rövid lenne. :)
Igen, én is mindnél ezt tapasztaltam, legutóbb még meg is említettem hogy az előző fodrászom mindig olyan béna volt hogy rövidebbre vágta mint akartam. Erre ő is ezt csinálta.
Hát jó... ezek után én már magamnak vágom a hajam, rájöttem hogy úgy lesz csak olyan amilyet akarok. Legutóbb youtube videók alapján kezdtem hajat vágni magamnak, marha jó lett. A fodrász nem volt képes ilyenre vágni sose...
Volt velük nekem is ilyen gondom. Elmentem, hogy 5 cm-t vágjon a hajamból, erre 15-öt levágott, mert hogy "muszáj volt". A fenét muszáj. Ha az egész hajam törött lenne és én azt mondanám, hogy 2 cm-t vágjon a végéből, akkor neki az lenne a kötelessége, hogy 2 cm-t vágjon. Ő egy szolgáltató, azt kéne tennie, amit mondanak neki, nem levágni mindenki haját akkorára, amekkora neki tetszik.
A barátnőm rosszabbul járt, neki csípőig ért a haja, elment, hogy a végét levágassa, megmondta, hogy kb. 5 centire gondolt, erre váll alá levágta neki. Gondolhatjátok, hogy ki volt akadva...
Én azóta nem mentem fodrászhoz, mióta velem ezt megcsinálták, mindig magamnak vágom a végét. Teljesen jó így, egyáltalán nem látszik rajta. A húgomét is én vágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!