Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmérgezheti ez a házasságot?
Figyelt kérdés
A férjem családja ki nem állhat engem. A probléma az, hogy közös családi vállalkozásuk van és nap mint nap kell velük találkoznom. Már ez megy 3 éve és a férjem ragaszkodik ahhoz, hogy én is ott dolgozzak velük. A sógornőm meg ki nem állhat, mindig vágja rám a fejeket, direkt le akar járatni a vendégek előtt. A férjem nem áll ki mellettem, mert utálja a konfliktusokat és így inkább benyeli ezeket. Tudom, hogy nem kellene foglalkoznom ezzel, de engem ez nagyon bánt, mert alapból olyan vagyok, hogy a lelkemre veszek mindent.2017. júl. 19. 14:28
21/23 anonim válasza:
Először is keress másik állást. Bármit. És/vagy ha gondolod,menj el egy okj tanfolyamra, vagy máshova, tanulj. Ez az első lépés. Tabit szedj, ne szülj neki. Szembesítsd azzal, hogy vagy a kettőtök életét építitek, vagy ennyi volt a házasság. Válj el. Van hova menned? Átmenetileg szülők stb? A lényeg, hogy ne egy másik kapcsolatba rohanj bele. Ha függsz a társadtól, abból csak rosszul jöhetsz ki.
22/23 anonim válasza:
Ilyen gyàva féreggel nem szabadna együtt lenned. Nem àll ki melletted, szóval nem szeret téged. Keress màsik munkàt és lépj le. Ha jól sejtem az sem lehetséges ezek utàn hogy a te lakàsodban éltek. Ilyen nyomoréknak ne szülj gyereket mert pokol lesz az életed.
23/23 anonim válasza:
Keress másik melót, rakj félre pénzt, ahogy tudsz akár apránként, és lépj le. Ingyen cseléd vagy, akinek kuss. A jogi részéről akkor még ne is beszéljünk. Sanszos, hogy az necces lenne válás esetén, mert vagy be vagy jelentve oda vagy nem. Gyanítom nem nagyon, ha vendéglátás. Ha a férjes nincs bejelentve, vagy csak minimálisra, akkor jó nagy szarban Vagy vagy lehetsz válás esetén. Főleg ha Ő egy külön bankszámlára gyűjti a pénzét, ami esetleg még nem is az Ő nevén van, hanem családi vagy kitudja. Hogy bizonyítod, hogy volt jövedelem, tehát közös vagyon? Ha családi vállalkozás úgy van, hogy a férjednek is van tulajdon joga, akkor a haszon Veled közös, mert a felesége vagy. Na de melyik vállalkozó szokta úgy könyvelni a dolgokat, hogy ott haszon is legyen bőven? Ha hiteletek van mondjuk akkor az viszont közös, akkor is ha mondjuk a vállalkozása miatt van a férjednek. Kb mehetsz üres seggel, meg egy jókora adóssággal a házasságból? Remélem semminem úgy van, ahogy felvázoltam, ezek csak lehetőségek és sokan élnek így. Végig sem gondolják mikor elkezdenek a férj vállalkozásában dolgozni, főleg ha az a vállalkozás még közös valakivel. Ilyet soha nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!