Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek megmérgezheti ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megmérgezheti ez a házasságot?

Figyelt kérdés
A férjem családja ki nem állhat engem. A probléma az, hogy közös családi vállalkozásuk van és nap mint nap kell velük találkoznom. Már ez megy 3 éve és a férjem ragaszkodik ahhoz, hogy én is ott dolgozzak velük. A sógornőm meg ki nem állhat, mindig vágja rám a fejeket, direkt le akar járatni a vendégek előtt. A férjem nem áll ki mellettem, mert utálja a konfliktusokat és így inkább benyeli ezeket. Tudom, hogy nem kellene foglalkoznom ezzel, de engem ez nagyon bánt, mert alapból olyan vagyok, hogy a lelkemre veszek mindent.

2017. júl. 19. 14:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le a férjeddel és beszéljétek meg, hogy most akkor a ti közös életetek, családotok a fontos, vagy a sógornődé. Akinek fontosabb a testvére családja, mint a saját család alapítása, saját gyerekek vállalása, felnevelése, azzal kár vesztegetni az idődet.
2017. júl. 19. 14:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólókkal, tisztázzátok le a dolgokat. Inkább most beszéljétek meg, mint 10 év múlva.
2017. júl. 19. 14:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen,sőt,már meg is mérgezte. És ha még sokáig pocsékolod az életed erre a fehérjehalmazra-akinek csak azért kell a feleség,hogy du gás előtt ne kelljen udvarolni,étterembe,koncertre vinni,de szavad semmi nincs az életetekben-akkor jó eséllyel nem lesz gyereked,saját családod,csak egy idegen család,akik utálnak. Kell ez neked? Ha nem,akkor lépj ki!
2017. júl. 19. 15:01
 14/23 Bence_ ***** válasza:
100%

Fontos lenne, hogy érezd, melletted van.

Elengedhetetlen!

Magad, iránta érzet tisztelet megvan?

2017. júl. 19. 15:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

1. A helyedben ekresnék más munkát - az uyganis nem megy, hogy "a férjem ragaszkodik ahhoz, hogy én is ott dolgozzak velük" - te ugyanis önálló ember vagy, és neki nincs döntési joga a munkádról.

2. "A férjem nem áll ki mellettem, mert utálja a konfliktusokat és így inkább benyeli ezeket" - ez elég siralmas töle, de ez méginkább indokolja, hogy ne ott dolgozz.

3. Ideje lenne önállósodnod és utána a férjedet választás elé állítani, vagy kiáll melletted és felépítetek egy közös életet, vagy te alakítasz ki magadnak egyet, de nélküle.

2017. júl. 19. 15:49
 16/23 anonim ***** válasza:
47%

1. Pont menekulni a vallalkozasbol

2. Pont teherbe esni. Házasságban ez nem lehet kérdés

3. Pont ráncba szedni az idiota ferjedet

2017. júl. 19. 20:12
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
"nap mint nap kell velük találkoznom. Már ez megy 3 éve és a férjem ragaszkodik ahhoz, hogy én is ott dolgozzak velük." Nem, ilyen nincs. Nem kell velük találkoznod és a férjed nem ragaszkodhat ahhoz, hogy Te ott dolgozz. Miért hagyod? Nem dolgozol ott és kész. Hogy mehettél bele egyáltalán olyanban, hogy a férjed vállalkozásában dolgozol, ráadásul úgy, hogy az a családjáé is? Ez soha nem vezet jóra. Egyrészt anyagilag sem, másrészt lelkileg sem. Mi a fenéről beszélgettek? Milyen külön élményeitek vannak így? Az tudod, hogy ha válásra kerülne a sor, mehetsz egy fillér nélkül valószínű. A másik, így nagyon meg Vagy kötve.
2017. júl. 20. 09:30
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen és ez is a problémám egy része. Hogy ha válás lesz, akkor mi a fenét csinálok? És ez a célja, hogy függjek tőle.
2017. júl. 20. 10:23
 19/23 Bence_ ***** válasza:
100%

Ha így latod akkor miért vagy még ott?

Kényelmes?

2017. júl. 20. 12:20
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért,nincs tanult szakmád? Vagy bármilyen képességed,hogy elhelyezkedj? Barátaid? Rokonaid? Gyereket még véletlenül se szülj neki,mert akkor leszel csak igazán kiszolgáltatva neki meg a díszes családjának.
2017. júl. 20. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!