Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmérgezheti ez a házasságot?
Ebben az esetben simán mérgezheti, ha a férjed nem áll ki melletted.
Ez nem ok, hogy nem szereti a konfliktust és ezért inkább nem szól.
Ez sokat elárul róla.
Tűrőképességedtől függ, hogy a házasságotok még meddig bírja.
2017. júl. 19. 14:30
"A férjem nem áll ki mellettem, mert utálja a konfliktusokat és így inkább benyeli ezeket."
Gondolom a problémák nem most kezdődtek. És te képes voltál egy ilyen gyáva alakhoz hozzámenni, aki nem áll ki a párja mellett, akit elvileg szeret, csak mert konfliktuskerülő?
Ha állandóan kerüli a konfliktusokat, akkor hogy mehet jól a vállalkozás?
Ott is kerül olyan szituációba, hogy ki kell állnia a saját érvei mellett.
Pedig a párodnak kéne rendet tenni a családja körül.
Egyébként miért is utálnak téged?
2017. júl. 19. 14:32
3/23 A kérdező kommentje:
A családi vagyon miatt. Mert abban bíztak, hogy a férjem egyedül marad és nem lesz családja, így a huga gyerekei örökölnének sokmindent. Dióhéjben ennyi.....
Önző g..cik, és miattuk ennyire gyáva a férjed?
Honnan szedted őt össze, már bocsi?
A rokonaknak mi közük az ő magánéletéhez?
2017. júl. 19. 14:37
5/23 A kérdező kommentje:
Sajnos házasság előtt nem láttam ezeket a dolgokat...náluk minden a pénz... És már a férjem is azon az elven van, hogy ne legyen gyerekünk.
Akkor minél előbb váljatok el, mert ez így nem élet. Gondolom még fiatal vagy, nem éri meg egy ilyen mellett maradni.
2017. júl. 19. 14:40
Próbálj olyan munkakört/műszakot találni a vállalkozásban, amiben elkerülöd a sógornőt. Ha végképp nem megy, dolgozhatsz máshol is, nem kötelezhetnek rá. Még mindig jobb, mintha tönkremegy a házasságotok.
2017. júl. 19. 14:40
8/23 A kérdező kommentje:
Csak nagyon tudják befolyásolni a férjem. Nekem kb szavam nincs velük szemben...Képes arra is, hogy vesz valami nagyobb dolgok és a tesója nevére iratja.
Én általában nem vagyok a házasságok felbontásának a híve, de ebben a házasságban nem maradnék benne. Nemcsak mert utálnak, hanem azért mert párod nem áll ki melletted, gyáva és most már gyereket sem akar, mert benyelte a családi dumát. Nekem ez nem kéne, normális házasság kéne, meg gyerek. De te tudod, meddig tűröd. De ha nem hagyod ott, akkor is keresnék másik állást és elvárnám, hogy támogasson a döntésemben, a sógornőtől meg egyszer kedvesen megkérdezném, hogy miért utál, miért vág pofákat, megbántottam-e valamivel, vagy csak szimplán bunkó. A te érdekeidet itt senki nem fogja nézni, én ilyen családban nem lennék hajlandó élni, dolgozni, stb. Tudom, most az jön, hogy szereted. A baj csak az, hogy ő nem szeret téged annyira, hogy férfi legyen érted és a sarkára álljon. Nem fog érted semmit megtenni.
2017. júl. 19. 14:46
10/23 A kérdező kommentje:
Igazából ezzel a viselkedésével, már elérte azt, hogy kezdek elég jól kiábrándulni belőle. Semmi családi idill nincs nálunk, csak a munka, munka és a munka. Felhozni se lehet neki a gyerek témát, mert egyből terel.
Kapcsolódó kérdések: