Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a szép nőket vesszük el. Igaz ez, férfiak?
Egy kollégám nagyon nyomult rám, szeretett volna ágyba vinni. Összefutottam vele és a feleségével egy buliban. Be voltam csípve és amikor a felesége háta mögött próbálkozott nálam rákérdeztem, hogy hány évvel idősebb az asszony? Fiatalabb nála,viszont az élet nyomott hagyott az arcán. Megdöbbent és annyit mondott, hogy nem a szép nőket vesszük el.
Szerintem meg kellett volna védenie a párját, de nem tette. Szerintetek miért? És mire célzott?
Amúgy legalább azóta leszállt rólam.
A pasi szimplán egy gerinctelen féreg aki se párkapcsolatra, se házasságra nem alkalmas. Minden épeszű igényes ember olyan társsal van együtt akit szépnek/jójépűnek, helyesnek, vonzónak stb tart. Aki szerint ronda, nem szép, átlagos a párja, az igénytelen mert választhatott volna olyat is aki külsőleg jobban megfelel neki, akit vonzónak tart.
A kollégád csak mondott valamit az épp aktuális becserkészni valónak. Az már más kérdés, hogy nem jött össze a kaland:) Ha meg olyan nőt vett el aki szerinte nem szép, akkor az az ő hülyesége.
Még azt tudom elképzelni, hogy azért vett el tudatosan számára nem szép nőt mert egyrészt nem kötődik hozzá érzelmileg, kisebb a sérülés ha elveszíti, másrészt azt gondolja, hogy mások szerint sem szép, így nem kell attól tartania, hogy esetleg a felesége fogja megalázni őt a megcsalásaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!