Én ezt miért szúrtam el ennyire? Ha azt vesszük hogy az önbizalomhoz mosolyogni kell, a mosolyhoz pedig szép fogak, akkor erre miért nem gondoltam előbb?
csak az egyik oldalt, és adj hozzá egy keresztharapást...
na ezzel ti tudnátok felhőtlenül mosolyogni?
nem mintha lenne értelme a múlton rágódni, de hogyan cseszhettem el eddig ,hogyan bírtam én elviselni az önbizalmam fokozatos leépülését emiatt
jah hát persze hogy 1 hónap múlva kapok fogszabit. mert mostanra sikerült rávennem magam, kicsit örülök is hogy végre elindult vmi a fejlődés irányába..de nyilván a változástól való félelmem nem hagy nyugodni
éreztetek már hasonlót?
mikor tudod hogy meg kell tenned mert ha nem ,óriásit szívsz a későbbiekben, de mégsem teszed mert félsz
úgy megtudnám ütni magam ha nem fájna annyira
jah tudom hogy nincs sok értelme a kérdésemnek ,inkább csak úgy elmerengtem magamban, hogy ennek úgy mégis mi volt az értelme ,hogy ennyire átengedtem magam a félelmeimnek
18f
emiatt szájsebészet??
nekem ilyenről nem beszéltek
de mégis miért kellet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!