Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi veszekedes "engedheto meg" egy hazassagban? Ti milyen gyakran ugrotok ossze a parotokkal egy atlagos honapban?
Veszekedés meg kiabálás?
Úgy a harmadik alakalom után hagynám ott, és pont, engem ne kezeljen senki boxzsáknak.
Nálunk havonta max egy kisebb összezördülés, de az is kb. azonnal megbeszélésre kerül és valami hülyeségen kapunk össze, de csapdosás és kiabálás egyáltalán nincs, mert tiszteljük egymást.
Mi veszekedni baromi sokat szoktunk, mindketten temperamentumosak, mondhatni baromi hisztisek vagyunk. :)
Szóval mi kétnaponta tutira hajbakapunk, de ezek nem "igazi" veszekedések, csak hiszti, rosszul csináltál valamit, már megint koszos a kád, letoltál az ágyról, stb. Apró-cseprő dolgok, amikre egy óra múlva már nem is emlékszünk, sőt, már megtanultuk annyira kezelni egymás hülyeségét, hogy csak legyintünk a másikra. Emellett gyakori vendég nálunk a bocsánatkérés, mindketten ismerjük a saját hibáinkat.
Igazi veszekedéseink szinte egyáltalán nincsenek, a fentiekkel ellentétben. Komoly dolgokban egyetértünk, amiben nem, azt meg tudjuk beszélni. És még ha össze is veszünk időnként, kiabálás, csapkodás sosincs. Tisztelem annyira a másikat, hogy nem fizikai agresszióval kívánom meggyőzni az igazamról.
Ha olyan sokat sírnék a másik fél miatt, akkor nem lennék vele. Építő kapcsolatra van szükségem, nem olyanra, ami lehúz.
Nézeteltérés és veszekedès közt van különbség. 1-2 apró vita előfordul nàlunk is, talàn félévente 1, de ezeket simàn megbeszéljük gond nélkül. Ezek inkàbb sima nézeteltérések.
Ilyen hisztis, csapkodós, kiabàlós dolgunk soha nem volt a férjemmel 7 év alatt, amióta együtt vagyunk. Ilyen pasival rövid úton szakítottam volna, aki nem képes normàlisan kommunikàlni. Kb a 3. Ilyen veszekedésnél azt mondtam volna, hogy nekem ez nem kell. Nem tartom normàlisnak az ilyen viselkedést.
Ha ilyen és neked ez nem tetszik, minek mentél hozzà?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!