Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikinek számít-e ha valaki a házasságban egyedül megy valahová?
Konkrétabban megfogalmazva a fenti kérdést: 43 éves vagyok, két kamasz gyermek édesanyja. Amíg kisebbek voltak, minden időmet velük töltöttem. Meg tudtuk oldani, hogy ne dolgozzak, tehát a gyereknevelés töltötte ki a napjaimat. A férjemmel nem volt jó a kapcsolat, mert bár mindig otthon voltam, gyanúsított, hogy van valakim ( természetesen nincs és nem is volt). Néhány éve viszont újra munkába álltam, ez perszer neki nem tetszett és nem is tetszik mind a mai napig, bár az ellenkezőjét állítja.
Magam rendelkezem a fizetéssel, amit természetesen a családomra költök, de szerette volna ő beosztani a pénzt. A családom az első természetesen, munka után sehova nem megyek. DE!! Az utóbbi időben fontos lett nekem, hogy ide-oda elmehessek egyedül úgymond feltöltődni. Ezt úgy kell érteni, hogy kicsit messzebbre,mint a lakóhely, viszont ez max 6 órás távollétet jelent. Most már ez is zavarja, pedig havi 1 alkalmat jelent, és legutoljára novemberben mentem. Az sem nyugtatja meg, hogy ha Anyámmal együtt mennék, nekem ez így nem jó, bár arra a néhány órára ki tudok kapcsolódni.
Tudok róla, hogy figyeltet, de a legszomorúbb, hogy ennek ellenére állítja, hogy megbízik bennem.
A kérdésem csupán annyi, hogy ez szerintetek rossz vagy belefér egy kapcsolatba.
Egy párkapcsolatba bele kell férjen némi külön töltött idő is.
Ha nincs külön töltött idő, egy idő után úgy érzi az ember hogy megfojtja a másik.
Persze ez igény és megbeszélés kérdése.
Pl. ha a párom minden hétvégén eljárna mondjuk bulizni a barátnőivel, nekem bizony rosszul esne. Igen, vállalom, féltékeny is lennék.
De ha pl. elmegy az anyjával, vagy testvéreivel egy wellness napra, vagy időnként elmennek a barátnőkkel, beülnek egyet koktélozni, azt kifejezetten támogatom.
Ugyanígy én is szivesen elmegyek 2 hetente egyszer motorozni egy nagyot tök egyedül, és jól esik hogy senki nincs körülöttem, senkihez nem kell szólni. De ez pár óra, ezzel kb. ki is elégítem a magány iránti vágyamat.
Vagy havonta 1-2szer találkozok a haverokkal...
Kérdés hogy a párodnak van-e valami hobbija, amiben kikapcsolódik, jár-e edzeni, stb.
Biztos van ilyen. Akkor mondd neki hogy ok., akkor ő is üljön otthon, felejtse el a hobbiját, mert te féltékeny vagy ettől...
Bár még csak 2 éve vagyok házas és még gyerekem sincs: nem tartom normálisnak, amit a férjed tesz veled. Igen, teljes kontrollt szeretne feletted, ami nem normális.
Ha te dolgozol az gondolom nem olyan fontos munka... biztos sok más dologban is érezteti veled, hogy te nem érsz annyit.
Nekem egyből a nárcisztikus személyiségzavar ugrott be a leírásból, többnyire férfuakra jellemző.
Apósom is ilyen ember amúgy, nem kedvelem túlzottan... a nő nála csak a 2. sorszámot viseli és leginkább a konyhában a helye. Még anyós telefonját is nyomköveti (valami gps-es alkalmazás).
Ne hagyd, hogy rádtelepedjen!
Azonnal elválnék
első körben elválnék.
Persze, ezt a legkönnyebb. Nehogy megoldjátok, első körben váljatok el, sokkal jobb lesz...
Aki ezt tanácsolja, önmaga sem tenné meg.
A bántalmazó kapcsolat célja és ismérve a kontroll alatt tartás.
Nem csak az a bántalmazás, ahol fizikailag bántalmaznak, vernek valakit, hanem a megfigyelés, megfigyeltetés, a telefonok, üzenetek ellenőrzése, stb. Hogy ez kinek jó, kinek rossz, kinek fér bele, kinek nem, az egyedi. Nekem biztos nem férne bele egy kapcsolatba, hogy a párom figyeltessen, és magánnyomozók lessenek a piacon, miközben tejet és krumplit veszek.
Megoldani... biztos lehet, kérdés, hogy hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!