Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan férfiak/srácok, akiknek ne lennének dugi szexre alkalmas partnerei, függetlenül attól, hogy ők egyedül vannak, vagy kapcsolatban/házasságban? Férfiak, mikortól nem keresitek már fel a könnyű nőket, pl. ha kapcsolatban vagytok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 19:41
1/15 RRR válasza:
pl,ha a kapcsban oké és elegendő aszex
2/15 xyz6666 válasza:
Ha valaki kapcsolatban van,az nálam tabu. Vannak elvek amiket nem adnék fel. ez is az.
3/15 anonim válasza:
Én mindig felkeresek mindenkit, mondjuk én szexmániás vagyok.
4/15 anonim válasza:
Igen vannak ilyenek. Nem forog mindenkinek az élete csak a szex körül.
5/15 anonim válasza:
Én ilyen vagyok például, de mivel nem nézek ki túl jól, rajtam úgyis keresztülnéznél, ahogy az gyakorlatilag az összes nő.
Én még nem találkoztam olyan nővel aki elég "könnyű" lenne ahhoz, hogy velem kavarjon.
6/15 anonim válasza:
Nekem az életem a szex körül forog.
7/15 anonim válasza:
Én pl. soha nem kerestem. Akkor sem, mikor nem volt párkapcsolatom. De ma már házas vagyok és eszemben sincs más nő után futkorászni. 33/F
8/15 anonim válasza:
Eddig csak az egyik exemmel szexeltem (de vele sokat).
27/f és nem tartok szeretőket. :D
9/15 anonim válasza:
Köszönöm szépen, nem kérek több privátot!
Már igy emberes a feladatmennyiség:D
10/15 A kérdező kommentje:
9-es: kik ostromolnak? :P
2015. júl. 22. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!