Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Cikinek számít-e ha valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikinek számít-e ha valaki a házasságban egyedül megy valahová?

Figyelt kérdés

Konkrétabban megfogalmazva a fenti kérdést: 43 éves vagyok, két kamasz gyermek édesanyja. Amíg kisebbek voltak, minden időmet velük töltöttem. Meg tudtuk oldani, hogy ne dolgozzak, tehát a gyereknevelés töltötte ki a napjaimat. A férjemmel nem volt jó a kapcsolat, mert bár mindig otthon voltam, gyanúsított, hogy van valakim ( természetesen nincs és nem is volt). Néhány éve viszont újra munkába álltam, ez perszer neki nem tetszett és nem is tetszik mind a mai napig, bár az ellenkezőjét állítja.

Magam rendelkezem a fizetéssel, amit természetesen a családomra költök, de szerette volna ő beosztani a pénzt. A családom az első természetesen, munka után sehova nem megyek. DE!! Az utóbbi időben fontos lett nekem, hogy ide-oda elmehessek egyedül úgymond feltöltődni. Ezt úgy kell érteni, hogy kicsit messzebbre,mint a lakóhely, viszont ez max 6 órás távollétet jelent. Most már ez is zavarja, pedig havi 1 alkalmat jelent, és legutoljára novemberben mentem. Az sem nyugtatja meg, hogy ha Anyámmal együtt mennék, nekem ez így nem jó, bár arra a néhány órára ki tudok kapcsolódni.

Tudok róla, hogy figyeltet, de a legszomorúbb, hogy ennek ellenére állítja, hogy megbízik bennem.

A kérdésem csupán annyi, hogy ez szerintetek rossz vagy belefér egy kapcsolatba.

2017. márc. 23. 08:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy (már válaszoltam) nekem anno volt egy hasonló párom: kirándultam valahol 10 napig egy csoporttal ő kételkedett bennem és minden kapcsolatát mozgosítva (rendőr volt) lenyomoztatta honnan jöttek a hívások- és aztán mikor hazajöttem vigyorogva mesélte. Azt hiszem akkor lett vége
2017. márc. 23. 11:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem fér bele, se kapcsolatba, se házassága. Ha megbeszélni nem tudod vele, akkor nincs mit tenni. Vagy beletörődsz, vagy otthagyod.

Nálunk is előfordul, hogy külön megyünk el valahová, bár nem olyan sűrűn, de megesik. Ezzel egyikünknek sincs semmi baja, megbízunk egymásban.

Korábbi tapasztalatom alapján azt tudom mondani, hogy aki ilyen betegesen irányításmániás, féltékeny, ha rajta múlna nem engedne sehová, az előbb csal meg téged, mint hogy levegőt vennél. Én is így jártam. A gyanúsítgatás ment ezerrel, hogy pasizok meg ilyenek, exem folyton hívogatott hol kivel vagyok, miközben a barátnőimmel voltam és ezt tudta is, mentek a balhék, számonkérések stb stb. Mind kiderült magából indult ki, megcsalt. Én 1 esetről szereztem tudomást, de ki tudja valójában mennyi volt... Csúnya vége lett a dolognak, tettlegességig is fajult, otthagytam. A szakításkor is, és utána is hónapokig fenyegetőzött öngyilkossággal, smsekkel bombázott, hívogatott fél évig. Akkor elegem lett, és számot cseréltem. Szerencsére nem voltunk házasok, csak jegyesek.

Szerintem az ilyen embereknek az agyában nem stimmel valami, a gondolkodásuk nem normális. Nagyon durva már az, hogy figyeltet. És nem, az ilyen emberek nem bíznak senkiben. A te férjed sem bízik benned. Régen házasság előtt milyen volt? Sokat féltékenykedett? Nekem már a féltékenységi roham is sok volt egy idő után...Amúgy eleinte nem, az eljegyzésünk után kezdett el változni.

2017. márc. 23. 18:27
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Az a ciki ha mindenhova együtt megy. Ott elszúrtad, hogy még mikor otthon voltál a picikkel sem mentél el sehova külön, meg gondolom a gyerekek előtt sem. Ilyen kapcsolatot el sem kezdenék, nem hogy házasságig eljutni. Milyen kapcsolat az olyan, ahol a nőnek nem marad ideje a barátaira, hobbijára. Vicc. Apuka nem tud otthon maradnia a gyerekkel amíg mondjuk anyuka elmegy a barátnőjével moziba, kávázni edzeni stb. ÁÁÁÁÁ
2017. márc. 24. 09:52
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj ki, mert előbb utóbb a pofon is elcsattan, csak idő kérdése. Nagyon nagyon el Vagy nyomva, és tényleg, lelkileg bántalmazva.
2017. márc. 24. 09:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"A gyanúsítgatás ment ezerrel, hogy pasizok meg ilyenek, exem folyton hívogatott hol kivel vagyok, miközben a barátnőimmel voltam és ezt tudta is, mentek a balhék, számonkérések stb stb. Mind kiderült magából indult ki, megcsalt."

jaja, pont így jártam én is, csak ffi-ként.

A volt feleségem örökké hivogatott. Amikor letettem valahol a telefonomat azonnal felkapta és nézegette az sms-eket hogy irogatok-e nőknek, a gmail-emet megpróbálta feltörni hogy azt is ellenőrizze. Örökké azzal fárasztott hogy biztos megcsalom.

Aztán egyszer mi derült ki? Hetente egyszer elment a barátnőjéhez kávézni. Ja... csak soha nem ért oda. Pár lakással visszább kötött ki mindig... és az nem barátnő volt.... hanem barátférfi :-)

Szóval van ebben valami hogy magából indul ki az ember!

2017. márc. 24. 10:03
 16/24 anonim ***** válasza:
#6, mit tanácsolsz akkor?
2017. márc. 24. 10:25
 17/24 anonim ***** válasza:

Biztosan csak a féltékenység beszél belőle. Egyrészt egy egészséges féltékenység nem rossz dolog szerintem, mert az azt jelenti, hogy szeret, és nem akar elveszíteni. Másrészről viszont nyilván igazad van, mindenki vágyik kikapcsolódásra. Te ismered a férjed, le kéne vele ülni megbeszélni, de ha egyszerűen nem érti meg, akkor rá kell hagyni. Ne engedd, hogy ő irányítson!

Erről egy ismerősöm jutott eszembe. Ő is meg volt szólva, mikor el akart menni egyedül, mondván biztos pasi van a dologban. Odáig fajult a dolog, hogy ha a telefonja megcsörrent, már azt sem vehette fel, a férj megnézte ki hívja. Elkezdte összehozni mindenkivel, hogy biztos a szomszéd Pista átjár, meg összefekszel a János haverommal is.. Most pszichiátrián van a férj, nyugtatókon él, a nő meg már annyira nem bírja, hogy az öngyilkosságon is gondolkodott.

2017. márc. 24. 14:28
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi véleményeteket.

Sajnos elrontottam, nem tagadom, mert nem nyílt ki a szemem és a szám már korábban. Hiba volt, de ezen nem lehet már változtatni. Sajnos ő megváltozni nem fog, próbáltam vele beszélni, ne4m sok foganata volt. Ideig-óráig úgy tűnik/tűnt rendben van, megérti, de utána 2-3 hetes periódusokban jön elő ez nála. A válás szóba került, de tudom, mit tenne, a gyermekeimet ennek nem tehetem ki, persze így sem jobb, de ez van.

Arra "keményítem" magamat, hogy ne vegyek róla tudomást, és megyek, ha szükségem van rá. Ha nem bízik bennem az ő baja, de a lelkiismeretemmel el tudok számolni. Úgy érzem fogom bírni, mert más választásom egyelőre nincsen.

2017. márc. 24. 14:54
 19/24 anonim ***** válasza:
58%

Nem olvastam vissza és lehet hogy már írtad, de egyébként rendben van pl. a szexuális életetek?

Szoktatok rendszeresen beszélgetn , stb.?

Én akkor szoktam gyanakvóvá válni ha hirtelen, feltünően megritkulnak mondjuk a szeretkezések, mert a párom mindig kitér, kifogásokat keres, stb. Úgy hogy előtte nem volt vita vagy komoly nézeteltérés, stb.

Vagy ha mondjuk megszokott volt egy bizonyos kommunikációs szint, azaz bizonyos dolgok amikről napi szinten, vagy rendszeresen beszélt nekem vagy beszélgettünk, azokról hirtelen hallgatni kezd, illetve nem akar kommunikálni.

Ezek mind olyan jelek, amik nyomán elkezd motozni az agyamban a kukac, hogy mi lehet a háttérben.

Persze hozzáteszem, természetesen nem csak egy harmadik fél feltűnése lehet az ok, de az ember fejében óhatatlanul felmerül ez is, és egyre nagyobb gyanakvásba csap át.

Nálam spec. ha ezek a dolgok rendben vannak, akkor szinte bárhova mehet a párom, nem agyalom túl.

Persze mindenben megvan a határ, pl. akkor sem örülnék ha mondjuk 2-3 napnál több időre eltűnne vagy chp'n dale showra menne a barátnőivel....

2017. márc. 24. 15:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Hova mész 6 órára? Jó, hogy tudsz tölt ödni ott.)
2017. márc. 26. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!