Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közületek van olyan nő, aki...

Közületek van olyan nő, aki jobban érzi magát egyedül mint házasságban? Miért?

Figyelt kérdés

2012. nov. 10. 12:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Párom nagyija. 4 hülye alkoholista párja volt, nagyon nem volt szerencséje a szerelemben. 3 gyereke van. Utolsó párját 45 évesen hagyta el és azóta nagyon boldog, sokkal jobb pasi nélkül, aki nem üti veri, a pénz amiért megdolgozott Ő osztja be, nem más stb. Mama most 76 éves.
2012. nov. 10. 12:19
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Van. Ugyan házasság nem lett belôle szerencsére az utóbbi kapcsolatomból. Csak mosógépnek meg szakácsnak kellettem cserébe kaptam kalap sz.rt. Akármit csináltam, mindig talált benne kivetnivalót. Semmi sem volt jó neki. Ezért most így egyedül sokkal jobb.
2012. nov. 10. 12:19
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

igen, van, határozottan. a nővérem állitja, sikerült kilépnie egy rossz kapcsolatbból, most ebbe nem megyek bele, hogy ki hibái miatt, de jól jobban érzi magát szingliként, azt mondja az élet csodálatos, nincs korlátozva senki és semmi által.

biztos igy van.

gyerek nincs, a házasságukból nem született ugyhogy simábban ki tudott lépni ebből a házasságból mindkettőjük, és talán aki jobban csalódik házasságban, vagy csalódik az később sokkal jobban érzi magát egyedül, mint házasságban. - gondolom én, de ezt is mondja a nővérem, hogy igy van.

2012. nov. 10. 12:27
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Ennyi hülye választ...
2012. nov. 10. 13:24
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
nekem jobb egy párkapcsolatban mint egy házasságban. a francnak nem hiányzik a jogi meg anyagi összeláncolás. mert a házasság ennyiről szól. érzelmeket anélkül is meg lehet élni.
2012. nov. 10. 13:49
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

nekem igazából a távkapcsi jönne be legjobban

nincs a nyakamon a pasi de azért van ha szükségem lenne rá :-)

nem szól bele h mire mennyit költök

nem szól bele milyen a lakásom

nem kell rohannom haza főzni mert otthon vár

nem kell a hülyeségei miatt idegeskednem minden nap (wc deszka fogkrém stb...)

nem kell rá mosnom főznöm takarítanom és ha elmarad nem cseszeget folyton

mindig jó formát hozz ha találkozunk

igyekszik az alkalmakat tartalmasan eltölteni

stb....

2012. nov. 10. 13:58
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó,nos igen, kétségtelen, hogy igen vonzó...kiegészíteném még azzal, hogy éjszaka nem horkol a füledbe...

Viszont nincs kéznél, ha valami történik, nincs kihez szólni, odabújni...stb.

De a kérdező nem erre gondolt.

Igen volt olyan időszak a 25 éve tartó házasságunkban,mikor jobb volt, ha nem volt otthon.Szabadabbnak éreztem magam, nem untatott,idegesített a jelenléte, pláne mikor italos volt.

Mégis, mikor arra került a sor, hogy különmentünk, 10 nap múlva már nagyon hiányzott,átértékeltünk, megváltoztattunk sok mindent.

Azóta jobb vele, mint nélküle.

2012. nov. 10. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
44 évesen már anyi sz@rt kaptam a férfiaktól, hogy köszönöm, egy darabig biztosan nem kérek belőle újra. Egyedül sokkal jobban érzem magam.
2012. nov. 10. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:
52%

"Ennyi hülye választ...

A válasz 13%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 42%-ban hasznos válaszokat ad.

# 4/8 "

jó hogy a tiéd is köztük van ! :-)))

2012. nov. 10. 15:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Biztos van,de nem én vagyok az.
2012. nov. 10. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!