Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikinek számít-e ha valaki a házasságban egyedül megy valahová?
Konkrétabban megfogalmazva a fenti kérdést: 43 éves vagyok, két kamasz gyermek édesanyja. Amíg kisebbek voltak, minden időmet velük töltöttem. Meg tudtuk oldani, hogy ne dolgozzak, tehát a gyereknevelés töltötte ki a napjaimat. A férjemmel nem volt jó a kapcsolat, mert bár mindig otthon voltam, gyanúsított, hogy van valakim ( természetesen nincs és nem is volt). Néhány éve viszont újra munkába álltam, ez perszer neki nem tetszett és nem is tetszik mind a mai napig, bár az ellenkezőjét állítja.
Magam rendelkezem a fizetéssel, amit természetesen a családomra költök, de szerette volna ő beosztani a pénzt. A családom az első természetesen, munka után sehova nem megyek. DE!! Az utóbbi időben fontos lett nekem, hogy ide-oda elmehessek egyedül úgymond feltöltődni. Ezt úgy kell érteni, hogy kicsit messzebbre,mint a lakóhely, viszont ez max 6 órás távollétet jelent. Most már ez is zavarja, pedig havi 1 alkalmat jelent, és legutoljára novemberben mentem. Az sem nyugtatja meg, hogy ha Anyámmal együtt mennék, nekem ez így nem jó, bár arra a néhány órára ki tudok kapcsolódni.
Tudok róla, hogy figyeltet, de a legszomorúbb, hogy ennek ellenére állítja, hogy megbízik bennem.
A kérdésem csupán annyi, hogy ez szerintetek rossz vagy belefér egy kapcsolatba.
Válaszolok a feltett kérdésekre:
1. Szexuális élet: fogjuk rá, hogy rendben van. Amíg ivott persze nem volt így.
2.Hova megyek: Nem a hely a lényeg, csak az, hogy el innen, távol legyek mindenkitől és lehetőleg ne ismerjen senki. Konkrétabban: vannak hegyek és egy szép nagyváros is, ahol van lehetőség kikapcsolódni. Elég ha végigsétálok rajta, a parkban leülök és csak simán "nézek ki a fejemből".
3. Mit csinálna a gyerekekkel? : Elsősorban ELVENNÉ őket tőlem, pénze van, ismeretsége szintén. Sajnos a pénz sok mindenre motivál(hat). Megmondta, hogy kicsinál anyagilag is és lelkileg egyaránt.
#22, azért ennek a "kicsinál"-nak ne dőlj be.... elég korruptak a bíróságok is, de ilyen piti ügyben nem nagyon kockáztatna senki semmit.
Amikor váltunk, jó bunkó, erőszakos módon, nekem is volt elég sok pénzem, meg kapcsolataim, de a gyerekeket a bíró az anyjukhoz ítélte volna, ha az utolsó pillanatban meg nem jön az eszem, és megállapodtunk valami másról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!