Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Cikinek számít-e ha valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikinek számít-e ha valaki a házasságban egyedül megy valahová?

Figyelt kérdés

Konkrétabban megfogalmazva a fenti kérdést: 43 éves vagyok, két kamasz gyermek édesanyja. Amíg kisebbek voltak, minden időmet velük töltöttem. Meg tudtuk oldani, hogy ne dolgozzak, tehát a gyereknevelés töltötte ki a napjaimat. A férjemmel nem volt jó a kapcsolat, mert bár mindig otthon voltam, gyanúsított, hogy van valakim ( természetesen nincs és nem is volt). Néhány éve viszont újra munkába álltam, ez perszer neki nem tetszett és nem is tetszik mind a mai napig, bár az ellenkezőjét állítja.

Magam rendelkezem a fizetéssel, amit természetesen a családomra költök, de szerette volna ő beosztani a pénzt. A családom az első természetesen, munka után sehova nem megyek. DE!! Az utóbbi időben fontos lett nekem, hogy ide-oda elmehessek egyedül úgymond feltöltődni. Ezt úgy kell érteni, hogy kicsit messzebbre,mint a lakóhely, viszont ez max 6 órás távollétet jelent. Most már ez is zavarja, pedig havi 1 alkalmat jelent, és legutoljára novemberben mentem. Az sem nyugtatja meg, hogy ha Anyámmal együtt mennék, nekem ez így nem jó, bár arra a néhány órára ki tudok kapcsolódni.

Tudok róla, hogy figyeltet, de a legszomorúbb, hogy ennek ellenére állítja, hogy megbízik bennem.

A kérdésem csupán annyi, hogy ez szerintetek rossz vagy belefér egy kapcsolatba.

2017. márc. 23. 08:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mit csinálna a férjed válláskor a gyerekek kel, amit emlitettél fentebb?
2017. márc. 26. 07:27
 22/24 A kérdező kommentje:

Válaszolok a feltett kérdésekre:

1. Szexuális élet: fogjuk rá, hogy rendben van. Amíg ivott persze nem volt így.

2.Hova megyek: Nem a hely a lényeg, csak az, hogy el innen, távol legyek mindenkitől és lehetőleg ne ismerjen senki. Konkrétabban: vannak hegyek és egy szép nagyváros is, ahol van lehetőség kikapcsolódni. Elég ha végigsétálok rajta, a parkban leülök és csak simán "nézek ki a fejemből".

3. Mit csinálna a gyerekekkel? : Elsősorban ELVENNÉ őket tőlem, pénze van, ismeretsége szintén. Sajnos a pénz sok mindenre motivál(hat). Megmondta, hogy kicsinál anyagilag is és lelkileg egyaránt.

2017. márc. 27. 09:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Azért a gyerekeket nem olyan egyszerű ám elvenni az anyjuktól hivatalos úton, még ha a férjednek vannak is "kapcsolatai". Ne dőlj már be az érzelmi zsarolásnak. Ez így nem élet, sem neked, sem nekik. Tényleg ilyen környezetben akarod felnevelni őket? Ahol azt látják, hogy ridegség van csak? Netán néha veszekedés, de más nem nagyon... Fogd a gyerekeket és menj. Add be a válási papírokat, gyerekelhelyezés stb. Apuka is láthatja majd őket ha akarja válás után is. Ez nem boldog élet neked sem, de főleg rájuk gondolj!
2017. márc. 27. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:

#22, azért ennek a "kicsinál"-nak ne dőlj be.... elég korruptak a bíróságok is, de ilyen piti ügyben nem nagyon kockáztatna senki semmit.

Amikor váltunk, jó bunkó, erőszakos módon, nekem is volt elég sok pénzem, meg kapcsolataim, de a gyerekeket a bíró az anyjukhoz ítélte volna, ha az utolsó pillanatban meg nem jön az eszem, és megállapodtunk valami másról.

2017. márc. 27. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!