Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszélyes a férjemnek zöld utat adnom a csajozásához?
Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt, van két kislányunk, 10 és 5 évesek. Sokat dolgozunk, mindkettőnknek felelősségteljes munkája van, sok volt már a "szürke hétköznap", a férjemet pedig hajtja a vér. Észrevettem, hogy más nőkkel cseveg az interneten (akár hajlani 4-ig is úgy, hogy 9-kor kel...). Ez annyira sunyi... Annyira megalázó! Arra gondoltam, hogy zöld utat adok neki, hogy TESTILEG lehet mással, míg ez a kitekingető korszaka lezárul... Ezt még meg is tudnám emészteni, na de .... ez vajon mennyire veszélyes érzelmileg? Mikor nagyobb a kockázat, hogy beleszeret egy másik nőbe? Ha hagyom udvarolgatni sunyiban - ahogy most teszi -, vagy ha elengedem mással szexelni? Mit gondoltok? Mindketten 42 évesek vagyunk.2017. máj. 10. 12:25
31/33 anonim válasza:
"Köszönöm a hozzászólásokat, "megoldódott"... Reggel elköltözött..."
Sajnálom, ezt lehett várni, ezért írtam, vágd ki a csába...
32/33 anonim válasza:
Az milyen megalázó lett volna ha felcsinálja az egyik megengedettjét :S
Szemét dolog, de túl leszel rajta!!
33/33 anonim válasza:
10-én előadod itt a nagy monológot a házasságod gyötrelmeiről miután válaszoltak vagy huszan meg kiírod elköltözött. Egyetlen szó nem igaz abból amit itt összehordtál, beteges hazudozás mániádat elégítetted ki miközben jót röhögtél a válaszírókon. Pszichiátriát javasolnám, kezelhető vagy. Még. A válaszíróknak pedig, nézzetek már egy kicsit a sorok mögé néha mielőtt hülyét csináltok magatokból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!