Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire veszélyes a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszélyes a férjemnek zöld utat adnom a csajozásához?

Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt, van két kislányunk, 10 és 5 évesek. Sokat dolgozunk, mindkettőnknek felelősségteljes munkája van, sok volt már a "szürke hétköznap", a férjemet pedig hajtja a vér. Észrevettem, hogy más nőkkel cseveg az interneten (akár hajlani 4-ig is úgy, hogy 9-kor kel...). Ez annyira sunyi... Annyira megalázó! Arra gondoltam, hogy zöld utat adok neki, hogy TESTILEG lehet mással, míg ez a kitekingető korszaka lezárul... Ezt még meg is tudnám emészteni, na de .... ez vajon mennyire veszélyes érzelmileg? Mikor nagyobb a kockázat, hogy beleszeret egy másik nőbe? Ha hagyom udvarolgatni sunyiban - ahogy most teszi -, vagy ha elengedem mással szexelni? Mit gondoltok? Mindketten 42 évesek vagyunk.
2017. máj. 10. 12:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
36%

Azért kíváncsi lennék sokszor, hogy az itt válaszolók nagy többsége hány éve él házasságban, és mennyi gyereke van, miken ment át a párjával stb., amiért ennyire okos.

Én igenis úgy gondolom - lehet lepontozni gyorsan - hogy, főként ha valakik fiatalon kötelezték el magukat egymás mellett, akkor kivédhetetlen, hogy SOHA ne jöjjön be valaki a képbe, akit vagy megd...na, vagy rosszabb esetben beleszeret. A kérdés az, hogy ezt a felek miként tudják kezeli. Őszintén, szerintem legtöbbször célravezetőbb egy "megengedőbb" házasság, mint az éveken, évtizedeken át tartó vágyakozás valaki/valakik iránt. Mint ahogy már írta valaki, ezek a nők addig izgalmasak, amíg "tiltott gyümölcsként", egyfajta elérhetetlen vágyálomként lehet rá tekinteni. Hidd el, ez a köd legtöbbször egy b..szás után el is illan. Csak ha túl sokáig tart a vágyakozás, kialakulhat szerelem is. És akkor viszont már gáz van, és borulhat minden.

A ti esetetekben számomra inkább az a furcsa, hogy a férjed teljesen tudatosan keresi már ezeket a helyzeteket, hogy ismerkedjen, nem pedig az élet hozza elé. Mindenképpen beszélgetnék vele erről, hogy mire vágyik, mit szeretne, és ez alapján találnánk ki közösen azt az, akár újfajta felállást, ami mindkettőnk számára elfogadható.

2017. máj. 10. 13:31
 12/33 anonim ***** válasza:
53%
#11-es vagyok...a felvezetőmet arra akartam kifuttatni, hogy hányszor írják itt nagyszájúan, hogy hagyd el azonnal, rúgd ki, találj valaki mást stb. Hát édes fiaim, ez ro...dtul nem ilyen egyszerű, ha az embernek gyerekei, és egy amúgy jól működő élete van. Ezerszer több szálon fut egy ilyen történet, mintsem hogy egyik pillanatról a másikra eldobjuk, ahelyett, hogy az életünkön alakítanánk. Mert abból csak egy van...
2017. máj. 10. 13:33
 13/33 anonim ***** válasza:
69%

szerintem mindenkinek megtetszhet valaki, ez nem baj.

ha flörtöl, az még egy erős talán.

de az, hogy hajnali négykor telefonálgat egy nővel, mikor ott a felesége, és a gyerekei

akkor az lenne a megfelelő megoldás, hogy leülök a párommal, megmondom, hogy mi hiányzik, mi nem jó, megtetszett valaki, de beszéljük meg, oldjuk meg.

félredugni a legegyszerűbb, aki meg megengedi, ha 20 éves, ha 50, szánalmas és szomorú és megalázó!

2017. máj. 10. 13:41
 14/33 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy sokan nem tudják de legtöbbször nem is azért vágyik más nőre egy házas férfi mert annyira tetszik neki valaki és mert szexuálisan annyira szüksége lenne rá. Sokszor olyan okok állnak a háttérben minthogy sikertelenség az élet más területein (munkában nem jut előre,hobbi hiánya,baráti kapcsolatok romlása stb.) Ilyenkor elveszíti az önbizalmát amit egy férfi a legegyszerűbb módon azzal tud helyre állítani (vagy kompenzálni) ha meghódít egy, vagy több nőt. Ez persze csak ideiglenesen nyújt megnyugvást (teljes megoldás helyett). Tehát érdemes egy ilyen helyzetben nem csak azt megvizsgálni hogy köztetek milyen a kapcsolat, hanem azt is hogy az élet egyéb területein mi a helyzet. Lehet sok kudarc éli nap mint nap, úgy érzi nem elég értékes mert se a munkában nem becsülik meg, se a környezetében élő emberek. Egy kívül álló nő a legegyszerűbb eszköz hogy helyre állítsa az önbecsülését. Ha más nem, mint férfi még ér valamit. Tudat alatt ez megy végig benne.
2017. máj. 10. 14:03
 15/33 A kérdező kommentje:

Nem olyan könnyű egy házasságnak véget vetni... Rajong a gyerekeiért, ők is érte. Külön-külön is képesek lennénk anyagi tekintetben megélni, de azért ennyi idő után annyi dolgunk közös...

Most ettől a lánytól kezdtem el félni. Ahogy írtam, régebben is csevegett, de úgy érzem, hogy ez valahogy más. Sosem kérdeztem rá senkire, rá igen. Annyit mondott: "te vagy a feleségem, nem? és xy amúgy is 300 km-re lakik"

2017. máj. 10. 14:03
 16/33 anonim ***** válasza:
79%

Ezt a szerencsétlenkedést fájt elolvasni. Nem szoktam ilyet mondani, de akkor kezdj el te is pasizni. Nem azt mondom, hogy egyből csald meg, csak lazán flörtölgess, beszélgess, csináld azt amit a férjed, meg fogja nyugtatni az idegeidet, az övét meg fölcseszi és akkor eljön a fordulópont: vagy rájön hogy te vagy a mindene és akkor végre megoldjátok amit meg kell, vagy elválnak útjaitok és vége az egy helyben toporgásnak.

Az egyik válaszoló írta: el tudod képzelni a szituációt, hogy egész délután tollászkodik, szőrtelenít, az ingeit próbálgatja, este pedig puszit ad a gyerekeiteknek, neked meg int hogy "pá szívem!" és megy a macájához? Másnap meg rákérdezel, hogy hogy szórakozott? :D Gyerekeknek mit mondasz, apu megy meccset nézni? Ha tíz-húsz év múlva párkapcsolati tanácsot kell adni a gyerekeidnek mit fogsz nekik mondani?

2017. máj. 10. 14:23
 17/33 RoseTyler ***** válasza:
36%
Az nem rossz, ha elmúlik a tiltott gyümölcs feelingje a dolognak, de én még ezen felül elkezdenék aktívan érdeklődni nála a csaj iránt. Vagyis bedobnám, hogy hozza haza egy hármasra. Szerintem esélyes, hogy visszakozna és varázsát is veszítené így a csajszi. Persze, ezt csak akkor csináld, ha amúgy bevállalnád te is, ha a férjed igent mondana rá...
2017. máj. 10. 14:29
 18/33 anonim ***** válasza:
23%
Szánalmas vagy, és a gyerekeid szemében is az leszel, ha majd felnőnek és rájönnek, hogy anya lazán asszisztált apa félrekúrásához...
2017. máj. 10. 16:12
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ha tényleg aaannyira rajong a gyerekeiért, akkor arra is hajlandó, hogy nem folytatja tovább a házassága aktív szétbarmolását. Egyértelműen nincs rendben a dolog, és még akkor sem kell belemenned, ha úgy érzed, hogy a te tiltásod miatt romlik tovább a kapcsolatotok. Inkább menjetek el egy párterápiára.
2017. máj. 10. 17:01
 20/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek a kapcsolatnak már lőttek. És ha az engedélyeddel rohan a fruskához az nem megalázó? Így is beleszerethet, sőt, szerintem már megtörtént. Komolyan mindent ilyen megalázó helyzetet el kéne nézni csak azért hogy a családot egyben tartsuk? Az nem baj, hogy a pasi az aki tökre teszi a családot? Én nem leszek senki lábtörlője.
2017. máj. 10. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!