Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszélyes a férjemnek zöld utat adnom a csajozásához?
Azért kíváncsi lennék sokszor, hogy az itt válaszolók nagy többsége hány éve él házasságban, és mennyi gyereke van, miken ment át a párjával stb., amiért ennyire okos.
Én igenis úgy gondolom - lehet lepontozni gyorsan - hogy, főként ha valakik fiatalon kötelezték el magukat egymás mellett, akkor kivédhetetlen, hogy SOHA ne jöjjön be valaki a képbe, akit vagy megd...na, vagy rosszabb esetben beleszeret. A kérdés az, hogy ezt a felek miként tudják kezeli. Őszintén, szerintem legtöbbször célravezetőbb egy "megengedőbb" házasság, mint az éveken, évtizedeken át tartó vágyakozás valaki/valakik iránt. Mint ahogy már írta valaki, ezek a nők addig izgalmasak, amíg "tiltott gyümölcsként", egyfajta elérhetetlen vágyálomként lehet rá tekinteni. Hidd el, ez a köd legtöbbször egy b..szás után el is illan. Csak ha túl sokáig tart a vágyakozás, kialakulhat szerelem is. És akkor viszont már gáz van, és borulhat minden.
A ti esetetekben számomra inkább az a furcsa, hogy a férjed teljesen tudatosan keresi már ezeket a helyzeteket, hogy ismerkedjen, nem pedig az élet hozza elé. Mindenképpen beszélgetnék vele erről, hogy mire vágyik, mit szeretne, és ez alapján találnánk ki közösen azt az, akár újfajta felállást, ami mindkettőnk számára elfogadható.
szerintem mindenkinek megtetszhet valaki, ez nem baj.
ha flörtöl, az még egy erős talán.
de az, hogy hajnali négykor telefonálgat egy nővel, mikor ott a felesége, és a gyerekei
akkor az lenne a megfelelő megoldás, hogy leülök a párommal, megmondom, hogy mi hiányzik, mi nem jó, megtetszett valaki, de beszéljük meg, oldjuk meg.
félredugni a legegyszerűbb, aki meg megengedi, ha 20 éves, ha 50, szánalmas és szomorú és megalázó!
Nem olyan könnyű egy házasságnak véget vetni... Rajong a gyerekeiért, ők is érte. Külön-külön is képesek lennénk anyagi tekintetben megélni, de azért ennyi idő után annyi dolgunk közös...
Most ettől a lánytól kezdtem el félni. Ahogy írtam, régebben is csevegett, de úgy érzem, hogy ez valahogy más. Sosem kérdeztem rá senkire, rá igen. Annyit mondott: "te vagy a feleségem, nem? és xy amúgy is 300 km-re lakik"
Ezt a szerencsétlenkedést fájt elolvasni. Nem szoktam ilyet mondani, de akkor kezdj el te is pasizni. Nem azt mondom, hogy egyből csald meg, csak lazán flörtölgess, beszélgess, csináld azt amit a férjed, meg fogja nyugtatni az idegeidet, az övét meg fölcseszi és akkor eljön a fordulópont: vagy rájön hogy te vagy a mindene és akkor végre megoldjátok amit meg kell, vagy elválnak útjaitok és vége az egy helyben toporgásnak.
Az egyik válaszoló írta: el tudod képzelni a szituációt, hogy egész délután tollászkodik, szőrtelenít, az ingeit próbálgatja, este pedig puszit ad a gyerekeiteknek, neked meg int hogy "pá szívem!" és megy a macájához? Másnap meg rákérdezel, hogy hogy szórakozott? :D Gyerekeknek mit mondasz, apu megy meccset nézni? Ha tíz-húsz év múlva párkapcsolati tanácsot kell adni a gyerekeidnek mit fogsz nekik mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!