Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire veszélyes a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszélyes a férjemnek zöld utat adnom a csajozásához?

Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt, van két kislányunk, 10 és 5 évesek. Sokat dolgozunk, mindkettőnknek felelősségteljes munkája van, sok volt már a "szürke hétköznap", a férjemet pedig hajtja a vér. Észrevettem, hogy más nőkkel cseveg az interneten (akár hajlani 4-ig is úgy, hogy 9-kor kel...). Ez annyira sunyi... Annyira megalázó! Arra gondoltam, hogy zöld utat adok neki, hogy TESTILEG lehet mással, míg ez a kitekingető korszaka lezárul... Ezt még meg is tudnám emészteni, na de .... ez vajon mennyire veszélyes érzelmileg? Mikor nagyobb a kockázat, hogy beleszeret egy másik nőbe? Ha hagyom udvarolgatni sunyiban - ahogy most teszi -, vagy ha elengedem mással szexelni? Mit gondoltok? Mindketten 42 évesek vagyunk.
2017. máj. 10. 12:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
11# csak ne hogy lelépjen a pasi a 25 éves csajjal ebben a nagy megengedő házasságban.
2017. máj. 10. 23:00
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a játszmákat hagyd ki az életedből, életetekből. A gyerekek se hülyék, rá fognak jönni, hagy valami bibi van köztetek.

Nagyjából ezt már végigcsináltam, nem sikerült - most már azt mondom, jól döntöttem, hogy véget vetettem az egésznek. Eszméletlen megalázó helyzeteknek teszed ki magad, mikor mellőled eljár csajozni. Ha megalázó a virtuális kaland, akkor amibe most szándékszol belemenni, az annak a többszöröse lesz.

Még ha van hozzá energiád és lelkierőd, akkor is bele fogsz egy kicsit rokkanni.

Még mindig korrektebb, ha most leültök és megbeszélitek, hogy ennyi, és sérülésmentesen kiszálltok egymás életéből.

2017. máj. 11. 07:05
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

A kockázat nagy, hiszen előre nem tudhatod, kivel találkozik, kivel bonyolódik bele olyanba, ami már nem csak testiség....

Amúgy én azt nem értem, hogy ha láthatóan téged ez a dolog bánt, akkor miért akarsz neki zöld utat adni? Tudom, ha szóvá teszed, akkor sem biztos, hogy abbahagyná, de én nem tudnék ilyen ember mellett élni, akinek folyamatosan mennie kell más nők után.... :(

2017. máj. 11. 10:34
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Neked aztàn van gyomrod... Rendezzétek, ha még van értelme erőltetni a kapcsolatot. Ha nincs, engedd el, de ne legyél màr àtjàróhàz. Ez tök megalàzó. Hidd el, az a pasi aki így kajtatja a nőket, màr nem szeret. Semmi értelme még azzal is alàzni magad, hogy eltűröd és jó pofàt vàgsz a gyomorforgató viselkedéséhez. Azàn visszaengeded az àgyaba. Hova lett a büszkeséged, a tartàsod? A lànyaidnak milyen példàt mutatsz ezzel? ( Bàrmikor kiderülhet, hogy apu félrejàr)
2017. máj. 11. 14:21
 25/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, "megoldódott"... Reggel elköltözött...
2017. máj. 11. 14:25
 26/33 anonim ***** válasza:
71%
Sajnálom, kérdező, de tényleg talán így jártál a legjobban :( ebben a kapcsolatban már úgysem kaptál volna semmit.
2017. máj. 11. 14:27
 27/33 anonim ***** válasza:
Biztosan most fáj, de hosszú távon jól jártál ezzel, hidd el!
2017. máj. 11. 14:57
 28/33 anonim ***** válasza:
Jobban jártál. Szerintem eddig is csalt már rég, testileg és lelkileg is.
2017. máj. 11. 19:29
 29/33 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom, de légy erős. Fiatal vagy még, jobbat érdemelsz egy ilyen kapcsolatnál.
2017. máj. 11. 21:47
 30/33 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Bevallotta, hogy nem szeret es van vkije?
2017. máj. 12. 01:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!