Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire veszélyes a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszélyes a férjemnek zöld utat adnom a csajozásához?

Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt, van két kislányunk, 10 és 5 évesek. Sokat dolgozunk, mindkettőnknek felelősségteljes munkája van, sok volt már a "szürke hétköznap", a férjemet pedig hajtja a vér. Észrevettem, hogy más nőkkel cseveg az interneten (akár hajlani 4-ig is úgy, hogy 9-kor kel...). Ez annyira sunyi... Annyira megalázó! Arra gondoltam, hogy zöld utat adok neki, hogy TESTILEG lehet mással, míg ez a kitekingető korszaka lezárul... Ezt még meg is tudnám emészteni, na de .... ez vajon mennyire veszélyes érzelmileg? Mikor nagyobb a kockázat, hogy beleszeret egy másik nőbe? Ha hagyom udvarolgatni sunyiban - ahogy most teszi -, vagy ha elengedem mással szexelni? Mit gondoltok? Mindketten 42 évesek vagyunk.
2017. máj. 10. 12:25
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
80%
Elég szánalmas, hogy ezt te el tudnád neki nézni. Ezzel magadról is kiállítasz egy bizonyítványt. Miért nem beszéled inkább meg vele a problémát? Próbáljátok meg helyrehozni a kapcsolatot, ha pedig nem megy, akkor lehet válni.
2017. máj. 10. 12:35
 2/33 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az a véleményem, hogy inkább köztetek kéne a dolgokat feléleszteni. Ez az egész helyzet azért van, mert bepunnyadtatok. Neki kényelmesebb ls egyszerűbb ilyen netes flörtökben keresni az izgalmat, de te sem vagy jobb, inkább elhajtanád félredugni, minthogy megerőltesd magad.... bocs, nem bántó akarok lenni, de ez az igazság. Ha nem is akartok dolgozni a kapcsolatotokon, nem sok értelme van. Kérdésedre válaszolva, lehet ez veszélyes, mindig benne van a pakliban, hogy valakihez kötődni kezd, aztán lelép.
2017. máj. 10. 12:36
 3/33 anonim ***** válasza:
94%

és ez megoldja szted?

elmegy megdug egy nőt, és eset együtt vacsiztok? és ha elkap vmit? meg amúgy is???!!!

nektek kéne ketten leüli, beszélgetni, akár segítséget kérni és megoldani. ez nem oldja meg, hanem vagy elhagy, mert mással jobb lesz a szex, beleszeret valakibe, vagy simán semmibe néz, hisz tiszteletet nem érezhet, ha engeded ezt neki. te meg akarsz vele lenni, ha másokkal dug?!

szóval ez tuti bukta, ha nem ketten együtt oldjátok meg

2017. máj. 10. 12:44
 4/33 A kérdező kommentje:
Próbáltam már rendbe hozni, de nem lett eredménye sajnos... Ha van közös program, jó a szex, akkor is elkezd társkeresőzni egyből. Most nagyon megijedtem, mert bele-bele szoktam nézni a telefonjába és mindig más nőkkel beszélgetett, de most van egy kb. 25 éves lány, akivel éjjel-nappal... Ezért gondoltam, hogy inkább elengedem máshova, mielőtt találkozna ezzel a nővel...
2017. máj. 10. 12:46
 5/33 anonim ***** válasza:
67%

Amellett, hogy én is a házasságotokon való "munkát" javasolnám első körben, szerintem a zöld út kevésbé veszélyes. Az esély mindig megvan, hogy beleszerethet másba, viszont ezzel pont az izgalmat, a "tiltott gyümölcs-feelinget" iktatnád ki a dologból, ami - ha megvan - eléggé fel tudja nagyítani a dolgokat/érzéseket.

Szóval ha már választani kell, én erre szavazok.

2017. máj. 10. 12:47
 6/33 anonim ***** válasza:
84%
Vágd ki a csába.
2017. máj. 10. 12:50
 7/33 anonim ***** válasza:
77%

bocs de szánalmas vagy

hagyd el és kész.

még simán találhatsz normális párt, akinek elég vagy.

amúgy ha elengeded akkor tutira a lánnyal fog találkozni.

szóval add be a válást és kész.

kell ez neked?!

2017. máj. 10. 12:56
 8/33 anonim ***** válasza:
97%
Nyugodtan elhiheted, hogy az első útja a 25 éves nőhöz vezetne.
2017. máj. 10. 13:00
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Belegondoltál, hogy mit fogsz érezni, amikor kirittyentve illatozva elvonul csajozni? Az alsógatyáját meg moshatod.
2017. máj. 10. 13:17
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Hiába nem tiltott, egy 25 éves feszes test sokkal vonzóbb. Lehet, hogy "csak" fellángolás lesz és nemi vágy. Az is pont elég lesz neki, hogy téged otthagyjon.

Tudod, miért? Mert ott akar hagyni.

Azért ismerkedik, mert ha lesz nálad jobb (vagy épp csak helyetted másik, akihez odaköltözhet), úgy ott fog hagyni, mint eb a sza.rát.

Ezért ismerkedik akkor is, ha köztetek minden OK. A fejedre is állhatsz, meg is szakadhatsz, ezt a házasságot te már bebuktad.

2017. máj. 10. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!